zrobiłem krótką animację odnośnie obowiązkowych ćwiczeń wojskowych

podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladziepodpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzieMam 19 lat a wy c🤬le 40 letnie ktore p🤬la uu uuu k🤬a idźcie nie zgwalca was c🤬ja prawda. Przysięga wojskowa k🤬a? Nie dość że strace miesiac z życia siedząc z innymi losowymi ludźmi wziętymi przez chory system chorego kraju to jeszcze mam składać przysięge wojskowa? Ocipieliście chyba
Jak dobrze że od razu po szkole wyp🤬alam z k🤬idołka, a oby was ludzkie larwy brali co miesiac na te ćwiczenia do usranej śmierci
Zamknij morde stary dziadzie, z jakiej racji mam bronić domu rodziny ojczyzny powiedz mi? Moja matka i ojciec są za granica i każdy mi mówi żeby wyjeżdżał z tego kraju. Gardze c🤬lami ktorzy wymyslaja ze to my mamy bronic kraju ale z jakiej racji? XXI wiek 2023 rok za miesiac a ludzie z gównem zamiast mózgu potomkowie husarii dalej beda p🤬lic ze trzeba bronic ojczyzny kosztem życia. Chcesz? To sam broń, mnie w to nie mieszaj
Oczywiscie ze nie wroce.
Siedze tu tylko dla rodziny i z lenistwa bo mam firme dzięki której żyją w dostatku.
Jak wyjadę z cała rodzina to po c🤬j mam wracac do tego kraju z tektury?
W ludzkiej naturze jest się gromadzić w społeczeństwa a w naturze polityków jest dzielić te społeczeństwa. Mowie oczywiscie o Kaczyńskich Orbanach i innych ludzkich śmieciach które próbują wmówić ze UE jest zła.
Hahaha. Wyborne.
To oddaj panstwu pieniadze za uczenie takiego darmo zjada co ucieka jak szczur i wio za granice.
Nie no UE jest swietna... np ETS dzieki ktorym prad drozeje ostro, przymus elektryfikacji ktory jest debilizmem czasie kryzysu energetycznego, wlasne traktaty olewaja nawet, ale taki leming jak ty to tego nie zrozumie
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Pieniądze z ets maja by przeznaczane na transformacje energetyczna a PiS je przejadł i rozkradł poczym wmówił kretynom ze UE nas ukradła.
Jeśli chodzi o drozejacy prąd. Polski tauron zwiększył mi w firmie cene z 660 na 2700 za MWh. Firma holenderska zapropnowała sprzedaż po cenie giełdowej za 900 zł. Prąd podrożał o 20%.
To jest zwykły zamach stanu. PiS wie ze Polacy nie zdzierża kolejnych podatkow wiec kazał nas złupić przez Orlen tauron i pgnig.