zrobiłem krótką animację odnośnie obowiązkowych ćwiczeń wojskowych

podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladziepodpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzieZobaczcie jakie spustoszenie w moralności dzisiejszych sojowych chłopczyków zrobiła lewicowa ideologia.
Nie dość że w ogóle nie czują jakiejkolwiek więzi ze swoją rodziną, językiem, kulturą pochodzeniem to gdy ktoś z zewnątrz krzyknie o deptanych prawach człowieka, zbyt wysokiej emisji czy łamanej demokracji to sami gotowi atakować własne gniazdo.
Od dekady powtarzam, lewica to degrengolada. Wynosi, naciąga i wyolbrzymia prawa i przywileje jednostki a umniejsza, neguje i zaprzecza obowiązkom idącym w parze z prawami.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
JamciDla mnie liczy się tylko rodzina. Narodowość i granice to sztuczne twory wymyślone przez spryciarzy którzy podzielili między sobą strefy wpływów żeby czerpać korzyści z kretynow.
Moge żyć gdziekolwiek gdzie rządzi praworządność. A jaka szmata powiewa na maszcie to mnie to jebie
Jak tylko zaczela by się wojna to od razu wyjeżdżam
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemW ludzkiej naturze baranie jest tworzenie plemion grup i struktur. Było tak od tysięcy lat, tak jest i tak pozostanie. Żadne marksistowskie p🤬lenie tego nie zmieni.
Tylko nawet nie myśl o tym, aby tu później wracać.
A tak w ogóle to możesz jechać już teraz. Siedzisz w tym strasznym kraju i płaczesz jak ci tu źle. Po prostu spakuj manatki i wy.... jedź stąd i nie wracaj.
podpis użytkownika
JamciKażdy obywatel ma swoje prawa ale też ma swoje obowiązki. Na co dzień korzystasz z praw i przywilejów mieszkając w Polsce więc jako obywatel masz też obowiązek bronić ojczyzny. Państwo chce mieć pewność, że będziesz miał chociaż podstawowe przeszkolenie wojskowe. Chcę przypomnieć, że zetka nigdy nie została zlikwidowana tylko wstrzymana więc trzeba się z tym pogodzić, wsiąść się w garść i zrobić swoje.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławikW ludzkiej naturze baranie jest tworzenie plemion, grup i struktur. Było tak od tysięcy lat, tak jest i tak pozostanie. Żadne marksistowskie p🤬lenie tego nie zmieni.
Tylko nawet nie myśl o tym, aby tu później wracać.
A tak w ogóle to możesz jechać już teraz. Siedzisz w tym strasznym kraju i płaczesz jak ci tu źle. Po prostu spakuj manatki i wy.... jedź stąd i nie wracaj.
a gdzie ta ubecka pejsata p🤬da znajdzie takie warunki do pasożytowania jak tu? Za granicą trzeba pracować a nie żyć ze sprzedaży złota ukradzionego przez dziadka
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Serio, Wy wszyscy "obrońcy ojczyzny" chcielibyście oddać życie, które macie jedno, za głupotę rządzących ?
Bronić czego/kogo ?
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemWojna obronna to głupota rządzących?
I na prawdę nie masz czego i kogo bronić?
Rozumiem, że jak ci bandyta wbija na chatę to sp🤬alasz do sąsiada?
Ciekawe co by było, gdyby w historii "naszego" (c🤬j wie czy się w ogóle poczuwacie do bycia Polakiem) kraju każdy myślał jak wy...