zrobiłem krótką animację odnośnie obowiązkowych ćwiczeń wojskowych

podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladziepodpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzieLOL, jakie zesranko na tęczowo, na wykopie płaczą już od paru dni, jakby ich do komór gazowych w Auschwitz mieli posłać, teraz tu dotarło. A to tylko ćwiczenia.
Każdy rozsądny człowiek na te ćwiczenia pójdzie, bo wiadomo, że czasy są niepewne i W może się zdarzyć. Wtedy lepiej mieć trochę pojęcia niż nie mieć. Ale ja bym nie miał problemu ze zwalnianiem tych, co nie chcą - tylko w razie W kałach w łapę, garnek na łeb i do okopu bez przeszkolenia.
I w ogóle to stare przysłowie pszczół mówi: kto nie chce utrzymywać własnej armii, będzie utrzymywał cudzą, a kto nie chce służyć we własnej armii, będzie służył w cudzej. Kacapy was w trymiga z sojowego rurecznictwa wyleczą, i wtedy będziecie mieli realny powód do płaczu.
Hehe.
znaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?
w zeszłym roku tyle samo wzięto, w tym też i w przyszłym... tak samo. Co roku to się dzieje a jakoś teraz O DZIWO o tym głośno...
Wy nawet nie wiecie w jakim świecie żyjecie.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemOho, cioty w rurkach z grzywką na czole się spłakały bo muszą iść do woja na ćwiczenia. Dla takich to powinno być przymusowe 2 letnie szkolenie.
znaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?
w zeszłym roku tyle samo wzięto, w tym też i w przyszłym... tak samo. Co roku to się dzieje a jakoś teraz O DZIWO o tym głośno...
Ja tylko przypominam, że za naszą wschodnią granicą jest wojna. Ta wojna może się przenieść do nas. Wątpliwe, ale może. Wnioskując z nastrojów w necie, w razie W większość "Polaków" natychmiastowo sp🤬oli na zachód. Fajnie.
A tak się spuszczano nad bohaterskimi ukraińskimi gierojami co chwycili za broń, aby walczyć z najeźdźcą, a tu widzę w narodzie blady strach przed jakimkolwiek odruchem patriotycznym.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ten kraj to nie PIS czy PO. To nie Tusk albo Kaczyński. Ten kraj mimo że kilka razy mnie skrzywdził to dał mi wszystko co mam i kocham go taki jaki jest i jak trzeba będzie za niego umierać to umrę za niego dumny tak samo jak moi dziadkowie którzy walczyli podczas II wojny światowej
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemznaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.znaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?