zrobiłem krótką animację odnośnie obowiązkowych ćwiczeń wojskowych

podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladziepodpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzieNo to jak cię wezmą na 90 dni to dostaniesz rekompensatę.
Nie czerpię informacji z TVP ale rozumiem, że ty masz jakieś rzetelne źródła takie jak Onet czy wirtualna Polska xD
Widzę,że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przeczytaj mój pierwszy post a dowiesz sie że z tą rekompensatą mają problemy..tak btw mama zrobiła ci dobra kolację ?
J🤬 leszczy co się boją służby wojskowej. Osobiście uważam że to dobry pomysł ponieważ czekają nas ciężkie czasy. Obywatele powinni być gotowi i chociaż minimalnie przygotowani do obrony ojczyzny, rodzin i domu. Popieram szkolenia.!
podpis użytkownika
uq5644444444444444qetyqe4t3Mam 19 lat a wy c🤬le 40 letnie ktore p🤬la uu uuu k🤬a idźcie nie zgwalca was c🤬ja prawda. Przysięga wojskowa k🤬a? Nie dość że strace miesiac z życia siedząc z innymi losowymi ludźmi wziętymi przez chory system chorego kraju to jeszcze mam składać przysięge wojskowa? Ocipieliście chyba
Jak dobrze że od razu po szkole wyp🤬alam z k🤬idołka, a oby was ludzkie larwy brali co miesiac na te ćwiczenia do usranej śmierci
Zamknij morde stary dziadzie, z jakiej racji mam bronić domu rodziny ojczyzny powiedz mi? Moja matka i ojciec są za granica i każdy mi mówi żeby wyjeżdżał z tego kraju. Gardze c🤬lami ktorzy wymyslaja ze to my mamy bronic kraju ale z jakiej racji? XXI wiek 2023 rok za miesiac a ludzie z gównem zamiast mózgu potomkowie husarii dalej beda p🤬lic ze trzeba bronic ojczyzny kosztem życia. Chcesz? To sam broń, mnie w to nie mieszaj
Mam 19 lat a wy c🤬le 40 letnie ktore p🤬la uu uuu k🤬a idźcie nie zgwalca was c🤬ja prawda. Przysięga wojskowa k🤬a? Nie dość że strace miesiac z życia siedząc z innymi losowymi ludźmi wziętymi przez chory system chorego kraju to jeszcze mam składać przysięge wojskowa? Ocipieliście chyba
Jak dobrze że od razu po szkole wyp🤬alam z k🤬idołka, a oby was ludzkie larwy brali co miesiac na te ćwiczenia do usranej śmierci
Zamknij morde stary dziadzie, z jakiej racji mam bronić domu rodziny ojczyzny powiedz mi? Moja matka i ojciec są za granica i każdy mi mówi żeby wyjeżdżał z tego kraju. Gardze c🤬lami ktorzy wymyslaja ze to my mamy bronic kraju ale z jakiej racji? XXI wiek 2023 rok za miesiac a ludzie z gównem zamiast mózgu potomkowie husarii dalej beda p🤬lic ze trzeba bronic ojczyzny kosztem życia. Chcesz? To sam broń, mnie w to nie mieszaj