mare30ks napisał/a:
co do wodstoku to miedzy nim a dyskotekami itp zabawami dla "kulturnej" mlodziezy brzydzacej sie "brudasow" roznica jest taka ze oile na wodstoku mozesz stracic buty, telefon czy inne rzeczy to na sztachotekach, dyskach itp ryzyko utraty czesci lub calego uzebienia, albo zaaplikowania dodatkowej porcji stali pod postacia ostrza noza jest diametralnie wieksze. z dwojga zlego wole stracic telefon niz byc oklepanym przez kilku odwazniakow w grupie ktora kazdego kogo napotka w ciemniejszym zaulku pyta sie "czy masz jakis problem?"
tu nie masz racji, tzn masz, ale nie do konca. prawda to jest, że na umcyk pumcyk możesz dostać łatwy wp🤬l.
prawdą nie jest, że na brudstoocku, nie możesz dostać oklepu, miałem przyjemność, wyj🤬 sztuke typowi, który uderzył panne. całe to pedalstwo, w tym chłopak tej lasi, nie zareagowali, krzyczałem, że typ laske uderzył... nikt k🤬a nie zareagował.
a drugim razem, jakiś naj🤬y typ, przechodził obok naszego "lęgowiska" i zaczął się rzucać. pewnie gdybym był mniejszy, i nie zaczął podchodzic do typa, dostalibyśmy oklep.
chodzi mi dokładnie o to, że w obu miejscach, szanse wp🤬lu są wysokie.