@premium122
".Gzie ty te wojenki i jawne grozby wobec rosji widzisz to nie wiem?Moze za duzo grzybow sie najadles? "
A pamiętasz Gruzję (w sylwestra chyba) i kto tam się pałętał? A pamiętasz kto się pałętał na majdanie jak soros + USA płacili za rozkręcenie imprezy? A pamiętasz ja w publicznej tv (w dzienniku) pokazywano teledysk maleńczuka jak śpiewał do putina pokazując gest podcinania gardła? A wiesz kto teraz da ukrainie kilka milionów euro? A wiesz kto sprowadził do ukraińskich koncernów synka wiceprezydenta usa żeby mieć kontrolę nad strategicznymi koncernami?? A wiesz kto groził rosji kiedy ta dopominała się pieniędzy za ukradziony przez ukrainę gaz? itd itp/
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.@premium122
"No i co w zwiazku z tym (i jakie niby grozby? teledysk malenczuka - serio?). "
i pisz piździe umysłowej ileś tekstu to ta jeden wyraz zauważy. Tak - taki teledysk w publicznej tv w oficjalnych wiadomościach jest prowokacją
"To nie jest wprowadzanie wojska,grozenie interwencja zbrojna etc. "
To napisałem ci p🤬do umysłowa co się działo w Gruzji i jak Kaczyński tamtejszego prezydenta podpuszczał do wojny - pamiętasz jak Gruzja zaczęła ostrzeliwać Rosję przy wsparciu politycznym Kaczyńskiego? Pamietasz jak na majdanie zaczęłą się strzelanania i jak Polacy się tłumaczyli, że "oni nie szkolili żadnych ukraińców"?
"Stad uwazam ze takie bierne p🤬dy jak ty sa zagrozeniem dla Polskiej racji stanu bo bys tylko sie chowal pod stol a jak dzieki temu putin faktycznie nas kiedys napadnie to pierwszy sp🤬olisz i taki z ciebie bedzie pozytek."
a ja z kolei uważam, że zagrożeniem dla każdego kraju są takie p🤬dy umysłowe jak ty, którym nawet jak się coś wyjaśni i pokaże jak krowie nad rowem - to nie zauważą, bo są tępe jak but.
A z tępotą idzie w parze arogancja, pohukiwanie, machanie szabelką i grożenie każdemu kto nie ma ochoty na tępy rozp🤬ol pod dyktando "przywódców".
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.