Gdzieś kiedyś czytałem, że wojsko jest niezadowolone z tego, że Erdogan wycofuje się ze świeckich reform i próbuje ugruntować swoją władzę poprzez fundamentalizm religijny. Jeżeli pucz ma miejsce pod hasłem laicyzacji państwa to powinniśmy się cieszyć.
Jak nas napadnie Rosja, bo UE, NATO, Tuski i Kaczyńskie chcą ratować Ukrainę, bawią się w wojenki, otwarcie prowokują Rosjan i grożą im, to ja sp🤬alam do USA i do żadnego wojska nie idę.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.@premium122
".Gzie ty te wojenki i jawne grozby wobec rosji widzisz to nie wiem?Moze za duzo grzybow sie najadles? "
A pamiętasz Gruzję (w sylwestra chyba) i kto tam się pałętał? A pamiętasz kto się pałętał na majdanie jak soros + USA płacili za rozkręcenie imprezy? A pamiętasz ja w publicznej tv (w dzienniku) pokazywano teledysk maleńczuka jak śpiewał do putina pokazując gest podcinania gardła? A wiesz kto teraz da ukrainie kilka milionów euro? A wiesz kto sprowadził do ukraińskich koncernów synka wiceprezydenta usa żeby mieć kontrolę nad strategicznymi koncernami?? A wiesz kto groził rosji kiedy ta dopominała się pieniędzy za ukradziony przez ukrainę gaz? itd itp/
01:10
Jeden z dowódców tureckiej armii Erdal Ozturk podczas wystąpienia na żywo w telewizji wydał rozkaz swoim żołnierzom, aby natychmiast powrócili do swoich baz, w przeciwnym razie będą ścigani.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.