Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście sp🤬oleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i p🤬lić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
kolejny zjeb co pochwala znęcania się na bezbronnym
powtórzę się, jeżeli nie eutanazja to robisz wszystko by nie cierpiał, chyba że chcesz zabić humanitarnie bez znęcania to pójdziesz do więzienia
Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście sp🤬oleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i p🤬lić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
To jest właśnie człowieczeństwo, opieka nad chorymi , słabszymi i starszymi. A nie aborcja i eutanazja.