Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście sp🤬oleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i p🤬lić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
Cóż mogę powiedzieć - niczego cię k🤬a życie jeszcze nie nauczyło - JESZCZE. Pamiętaj, że karma to suka i wspomnisz moje słowa kiedy będziesz dźwigał tak swoje niepełnosprawne dziecko. Swoje lub cudze bo swoje pewnie będziesz ubijał w macicy jak tylko usłyszysz od lekarza, że coś może być nie tak - ale życie się o ciebie upomni i nie uciekniesz przed doświadczeniem jakie musisz przezyc aby "iść dalej". Ateizm cię nie uratuje
Cóż mogę powiedzieć - niczego cię k🤬a życie jeszcze nie nauczyło - JESZCZE. Pamiętaj, że karma to suka i wspomnisz moje słowa kiedy będziesz dźwigał tak swoje niepełnosprawne dziecko. Swoje lub cudze bo swoje pewnie będziesz ubijał w macicy jak tylko usłyszysz od lekarza, że coś może być nie tak - ale życie się o ciebie upomni i nie uciekniesz przed doświadczeniem jakie musisz przezyc aby "iść dalej". Ateizm cię nie uratuje
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Nie wiem czy akurat Ty tak na poważnie, ale jest wielu "ludzi" którzy faktycznie mają takie podejście do przypadków podobnych jak na nagraniu (ciężkie kalectwo), więc odniosę się do jednostek tak myślących - jesteście sp🤬oleni. Męczyć człowieka chorego, życiem czasami w bólu i p🤬lić życie wszystkim którzy muszą się nim opiekować "bo tak". Ani to logiczne, ani moralne, ani ekonomiczne, tylko zgodne z religią.
Wiem, że wy pedały ciągle próbujecie zapłodnienia metodą analną, ale to tak nie działa. Swoją drogą pozdro że próbowałeś mnie obrazić sugerując, że jestem pół-bogiem.