jest dylemat, bo trzeba piętnować kurewstwo i machlojki informacyjne wiodących stacji
z drugie strony, żeby to wyłapać trzeba obejrzeć
Policjanci pilnujący pomnika smoleńskiego ....
A gdzie tu masz "machlojki informacyjne" skoro psiarscy opublikowali nagranie dopiero po materiale w TV ?
Materiał opublikowała policja, a najpierw był Hurr durr polskojezycznych m,ediów, prawie ze zwykłych grzbietów zrobili bojowników o wolność.
A gdzie tu masz "machlojki informacyjne" skoro psiarscy opublikowali nagranie dopiero po materiale w TV ?
Bo to jest zwyczajnie żałosne, monitoringi radiowozy i pościgi za latkami na hulaljnogach tak jak by w kraju już nie było przestępczości za której zwalczanie im płacimy, to jst robota dla straży miejskiej a nie dla uzbrojonych policjantów
Może k🤬a stąd, że rzetelny dziennikarz z porządnej stacji powinien najpierw zapoznać się z wersją policji, spytać o monitoring i zaczekać na oficjalne stanowisko a nie publikować stronniczej informacji ze sformułowaną tezą jak to widz ma odebrać i zrozumieć.
A kto ci powiedział dla kogo to jest robota?
Ta, c🤬ja by zobaczył nie monitoring Nagranie zostało opublikowane bo psiarskim akurat pasowało, gdyby im nie pasowało to by zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Ta, c🤬ja by zobaczył nie monitoring Nagranie zostało opublikowane bo psiarskim akurat pasowało, gdyby im nie pasowało to by zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach
Ach te spiski, jak nie żydzi to PiS zabrałoby nagranie z monitoringu, Skandal!
No i spoko, wtedy bym przyznał racje TVN'owi, który by w kolejnym wydaniu pokazał, że teren jest monitorowany a policja kłamie, że nie ma nagrania, albo celowo go usunęła.
Ty lubisz jak cię tak robią w c🤬ja i jeszcze wymyślasz spiski, żeby pasowało do światopoglądu jaki ci wtłukli?
Tyle "fakty" a tu co po wczorajszej gównoburzy w mediach typu onet, wp, gazeta.pl etc. opublikowała policja:
Interwencję potwierdził Piotr Świstak z Komendy Stołecznej Policji. - Te osoby uderzały oponami o ten pomnik smoleński, zareagowaliśmy. Na szczęście tutaj nie doszło do uszkodzenia mienia. Na tym sytuacja nasza się zakończyła. Wylegitymowane osoby pouczono - powiedział. - My pamiętamy czasy totalitaryzmu komunistycznego, więc nas to jakoś nie dziwi. Pojawiają się wspomnienia z dzieciństwa – skomentowała to pani Kajetana, którą reporter spotkał w pobliżu pomnika.
Po pierwsze, trwałoby to tyle że nikogo by to już nie obchodziło .
Po drugie wieź się odp🤬l ode mnie, ja nie mam telewizora
Więc wmawiając mi że mnie zmanipulowali mierzysz mnie swoją miarą.