podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te k🤬y go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te k🤬y go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
Ciekaw jestem co byś napisał gdyby taki typek zgw🤬cił i zamordował albo odwrotnie Ci dziecko.
Dla takich ludzi powinna być jedna kara, kara śmierci.
moją kamere i same to nagrywały jak się zachwycają fl0tem
Ołłłł jeaaaaaah!
Szkoda, że w ciepłe, czystości, komforcie i wokół ludzi.
Nie skreślam ludzi... Ale ten zwyrodnialec nie zmienił się ani na jotę, nie wyciągnął wniosków, skruchę udawał, a to, co go pociągało wtedy, pociągało i obecnie.
Smaż się w kotle, zyebie!
Gościu w pełni zasługiwał na czapę, i to że ten wyrok nie został wykonany uznaję za zbrodnię sądową.Szkoda mi go bardzo, to nie był zły człowiek, i jeszcze uczciwie odsiedział swoje, wyszedł z więzienia a te k🤬y go zamknęli na podstawie jakieś "ustawy o bestiach" z dupy wysranej, czyli bez czynu i bez paragrafu prawdziwego. Może każdy z nas będzie niedługo bestią? Mam nadzieje że wkrótce ten kraj zostanie ostatecznie zdenazyfikowany, po prostu za dużo już tego nazizmu czystego tu jest.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.