podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zdecydowanie nie. Nie było kosy po nogach. Koleś p prostu stracił równowagę biorąc zamach jak sk🤬ysyn. Tak się kończy pomijanie dnia nóg i cwaniakowanie. Siła jest, techniki brak - czarny dostał luja na pysk, ale czysto siłowo, bez przełożenia masy, bez celowania w podbródek i nic mu to nie zrobiło. Także napinacz bardzo ładnie wyjaśniony.
A wszystko przez to, że czerwony chamsko odbił rękę czarnego bo przy dupie musi strugać przec🤬ja.
XDD jak dla mnie napinacz w czerwonym zaorany. Buja się jak p🤬lony rezus zamiast podzielić się przejściem to go musiał ktoś wyjaśnić. Najpierw sam siebie sprowadził tymi lujami na oślep, przerośnięta łapa go porwała jak kukiełke i sam się wyj🤬, a na koniec piękny prosty pokornie przyjęty na pysk.
XDD jak dla mnie napinacz w czerwonym zaorany. Buja się jak p🤬lony rezus zamiast podzielić się przejściem to go musiał ktoś wyjaśnić. Najpierw sam siebie sprowadził tymi lujami na oślep, przerośnięta łapa go porwała jak kukiełke i sam się wyj🤬, a na koniec piękny prosty pokornie przyjęty na pysk.