Bo rozumiem, że Ty dowolne szkodniki zamiast usuwać w sposób wygodny i wydajny to załatwiasz dając równe szanse. Np gniazdo os atakujesz gołą dłonią a psa z wścieklizną zębami.
I to porównanie do ruskich. Dlaczego nie do niemcow (wiadomo) , japończyków (nankin czy tam. Inna manila), ukrów (wiadomo), Polaków (nasza historia nie jest kryształowa, tylko debile wierza, że mocarstwo da się utrzymać bez zbrodni), Anglia (wiadomo), Belgia (No k🤬a...) etc?
Dlatego, że to modne.
Jak ja gardzę takim podejściem. Jesteś tym człowiekiem, co to wybierze którą opcje propagandy woli i leeeeeci chwalić się ta wiedza, szerząc propagandę jak narkoman hiva.
Prostactwo, gówniarstwo i niziny społeczne. Gardzę takimi jak ty.
Każda k🤬a, która strzela do zwierząt jest zj🤬a. Matce w łeb niech postrzela
Dlaczego w łeb nie strzelają? Trofeum później z łba robią?
@sothis, akurat jeżeli chodzi o warstwy społeczne to zakładam, że pracujesz u moich pracowników. Ssąc resztki ze stołu moich ludzi, które spadły z mojego na ich stoły. Skoro porównójesz ssaki i owady to znaczy tylko tyle, że jesteś warty funta kłaków, kmiocie!
Ale ty k🤬a jesteś zj🤬y
Człowieku, ja lecę po popcorn i browara
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, p🤬d kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą p🤬dunka
@sothis, akurat jeżeli chodzi o warstwy społeczne to zakładam, że pracujesz u moich pracowników. Ssąc resztki ze stołu moich ludzi, które spadły z mojego na ich stoły. Skoro porównójesz ssaki i owady to znaczy tylko tyle, że jesteś warty funta kłaków, kmiocie!