ale gówno co wy do c🤬ja wafla z tej strony k🤬a robicie ? k🤬a źle się dzieje z tą stroną to była jedyna strona sadystyczna z brakiem zasad a teraz to k🤬a co jest ? wrzucacie takie gówna co ma nijak do sadyzmu zasnąć można i zjechać autora za taki szajs .
Za to ty k🤬a j🤬y w dupę p🤬lony w c🤬j mega ,,sadysto" same k🤬a flaki i chore filmy wrzucasz. Zwłaszcza te o jakimś idiocie gurgo-recenzje. No faktycznie to jest w c🤬j sadystyczne.
Ja p🤬le, wk🤬iają mnie takie podludzie którzy sami c🤬ja wrzucili dla tej strony, ale krytykować to pierwsi.
tak pokemonie zasrany będę krytykował co mi się zachce o każdej porze i godzinie i takie gówno co ledwo z dupska matki wyszło nie będzie mi tu p🤬lić farmazonów . idź wracaj do lizania się z bobrem wiewióro p🤬lona p🤬li mi tu farmazony wielki sadysta i fan pokemonów z mordą jak masło idź rozmyślać ile takie gówna jak ty leci z dupska frajerze![]()
danis008
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????
masz k🤬a kilka znaków interpunkcyjnych, bo to co piszesz to za c🤬ja sensu nie ma
ale gówno co wy do c🤬ja wafla z tej strony k🤬a robicie ? k🤬a źle się dzieje z tą stroną to była jedyna strona sadystyczna z brakiem zasad a teraz to k🤬a co jest ? wrzucacie takie gówna co ma nijak do sadyzmu zasnąć można i zjechać autora za taki szajs .
podpis użytkownika
C🤬j ci w dupę maskotko pedała, kto powiedział że jestem wielkim sadystą?? Nigdy se takiej ulotki nie dawałem k🤬i synu p🤬lony czarci pomiocie ze mnie taki pokemon jak z ciebie matko jebca k🤬a twoja mać. Coś z ciebie za dz🤬ka jak nawet jeża gołą dupą zabić nie potrafisz. Idź oglądaj swoje Diczimony szmato. A i twoja matka to c🤬j.
danis008
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????
masz k🤬a kilka znaków interpunkcyjnych, bo to co piszesz to za c🤬ja sensu nie ma
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...