A widziałeś ostatnio tutaj film jak żołnierze w Kolumbii lecieli na fladze podczepionej pod samolotem i jeden z nich spada? W Polsce niestety też znajdzie się niedojebańców i to bez świeczki. Wśród żołnierzy są wspaniali ludzie, ale niestety w większości to są debile. Pracowałem w jednostce rządowej, gdzie często przewijała się policja, celnicy i żołnierze. Dzięki temu mam wyrobione zdanie o tych ludziach i szczerze im współczuję.
każdy , ułomny nawet, wie
że ruscy wspólnie z aliantami, wygrali drugą wojnę tylko dlatego że ,
ruskich było mnogo, stalin kazał strzelać do maruderów,
zima była zła, w stalingradzie dochodziło do kanibalizmu,
ten film przypomina mi, kim dla władzy jest przeciętny rosjanin
Kto do c🤬ja decyduje się być takim zjebem. Rozumiem jesteś żołnierzem, musisz wykonywać rozkazy ale k🤬a mać. Prędzej zgodził bym się przebiec po polu minowym niż odj🤬 taką akcję. Ciekawe czy tylko zęby stracił, czy też ma teraz piękne płetwy. Zostanie nurkiem w armii. Hurrrrrrraaaaaa matka rosja.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Czynników było więcej, z tych ważniejszych był też niedoceniany obecnie "Leand Lease".
Raczej przeceniany. pewnie, przydał się ale sam spójrz w statystyki i porównaj ile sprzętu wyprodukowali Ruscy a ile otrzymali. Prawad jest taka że 80% WSZYSTKICH niemieckich strat w 2 wojnie światowej zostało poniesionych w walce z Sowietami. Pewnie, w walce 1 na 1 pewnie by im się to nie udało ale nadal odwalili większość roboty.
Kto do c🤬ja decyduje się być takim zjebem. Rozumiem jesteś żołnierzem, musisz wykonywać rozkazy ale k🤬a mać. Prędzej zgodził bym się przebiec po polu minowym niż odj🤬 taką akcję. Ciekawe czy tylko zęby stracił, czy też ma teraz piękne płetwy. Zostanie nurkiem w armii. Hurrrrrrraaaaaa matka rosja.