podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jaka cisza?
Stękanie wieprzów jak stad do nowego jorku. Stękają bo jakiś Ukrainiec okazał się złodziejem - ale jak już Polak nim jest to już nie p🤬lą cepy o tym jak Polacy to złodzieje i sk🤬ysyny. Bledy logiczne mocne u was
Cz🤬chów też bronisz, bo białym zdarza się popełniać przestępstwa?
Gdyby tylko istniał inny czynnik niz kolor skóry delikwenta determinujacy skryminalizowanie społeczeństwa, no nie wiem? Na przykład bieda
![]()
![]()
![]()
Aż się zalogowałem, żeby postawić piwo.
Na tym - coraz bardziej sp🤬olonym przez skretyniałych od wywrzaskiwania swoich haseł debili z lewa i prawa - portalu coraz rzadziej słychać głos rozsądku i pomyślunku.
Zdecydowana większość debili z prawego końca skali uważa, że im bardziej naprężą internetowy muskuł, im większa jazda po dowolnej grupie społecznej czy etnicznej, jak Murzyni, im więcej wyzwisk w kierunku myślących inaczej, im więcej nienawiści, tym są wspanialszymi bohaterami, godnie walczącymi o najwyższe (dla nich) wartości. Za wirtualne piwa, co ciekawe.
Ta wspomniana wyżej, atakowana grupa społeczna - najlepiej żeby była praktycznie nieobecna w otoczeniu owej bezmózgiej większości, bo jeszcze się bezczelnie odgryzie. Jak właśnie czarnoskórzy w Polsce, których jest garstka w Warszawie i kilku największych miastach, a poza nimi to już trzeba się nieźle postarać żeby jakiegoś spotkać. Najlepszy to przeciwnik, nie obroni się przecież...
Wracając do obu skrajnych końców - jedni i drudzy kompletnie nie widzą, zaślepieni wyrzygiwanymi z siebie sloganami, że wciska im się doskonałe tematy zastępcze. Po co ? Żeby przypadkiem nie pomyśleli o gospodarce, o patrzeniu władzy na ręce, o jakimś - nie daj Boże - dokształceniu się z czegokolwiek, przemyśleniu sprawy samemu... Nie wymagając już nawet odrobinki przemyślenia fundamentów swojej postawy etycznej, zamiast gdakania bezmyślnie za innymi - w czym dla odmiany celuje lewa skrajność, popularnie zwana "julkami"....
Echh, rozpisałem się, a przecież kilka zdani złożonych, to kto to przeczyta?
@nudzimisiexd - zauważyłeś, że jak rozmawia się z prawakami to za chwilę drą japę że jesteś lewak, a lewaki ze swoją tolerancyjną pogardą stwierdzą że jesteś faszystą?
(...) prawactwo konfiarskie jest wszechobecne i robi w sondazach ponad 7%.