Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Po tym tekście widzę że masz nie więcej niż 16 lat.
Przejdą ci takie mądrości, jak właściciel przybytku w którym robisz 2x więcej niż w umowie za mniej niż się umówiliście potrąci ci z jałmużny nazywanej pensją za te krzesło którym rzuciłeś.
Wodac postęp neomarksistowski dobrze dziala w Polsce. Spoleczeństwo urobione na cacy skoro wszyscy tu k🤬a mi p🤬lą jakie ja bym mial konsekwencje z tego. Dzisiaj cz🤬ch wynosi robota z pracy i wszyscy sie przygladacie, jutro cz🤬ch bedzie wynosił tv z twojej chaty a wszyscy w kolonsię będą przyglądać tenu, razem z tobą oczywiście. Za jakiś czas cz🤬ch bedzie sie dobierał do twojej córki, żony a wy sie k🤬a bedziecie przygladaxć dalej temu.
K🤬a 20 lat temu nie do pomyslenia że Polacy będą się zachowywać jak sp🤬olony zachodni rozmiękczony lud. Patrząc na wasze zachowanie to niczym sie nie bedziecie różnić od zachodu jak murzyni opanują ulice w Polsce, juz nie długo wjadą jak do siebie.
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=oOU2zaT9PZY