Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Bo tak to się właśnie powinno odbywać. Nie wiem czemu teraz wszyscy takie p🤬dy.
Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Tak narażał się będę dla czyjegoś sprzętu w dodatku takiego bezsensownego , zabiera pracę ludziom co to wogóle jest wygląda jak pralka Frania i po co to jest?
Ja wolałbym żeby obsłużyła mnie młoda kelnerka. P🤬lnąłbym że śmiechu przy tej całej akcji .Murzyn mógł mieć spluwę albo kosę i jest silniejszy od ciebie piwniczaku. Ch..ja byś zrobił .
Przyjdzie już niedługo czas gdy ludzie się wk🤬ią, a jak znam życie milicja też w końcu stanie po stronie obywateli. Czas na wielkie sprzątanie Świata przyjdzie prędzej czy później. Wierzę w przewagę białego człowieka, szczególnie przy współpracy z Azjatami. Co do cz🤬cha - jak zaczną ich ludzie łapać i palić żywcem, albo wieszać bez sądu to będą się bali a bez supportu sk🤬iałych ciulów z pejsami rękami lewackich ścierw, skończy się fisiowanie. Amen.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúRozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Przyjdzie już niedługo czas gdy ludzie się wk🤬ią, a jak znam życie milicja też w końcu stanie po stronie obywateli. Czas na wielkie sprzątanie Świata przyjdzie prędzej czy później. Wierzę w przewagę białego człowieka, szczególnie przy współpracy z Azjatami. Co do cz🤬cha - jak zaczną ich ludzie łapać i palić żywcem, albo wieszać bez sądu to będą się bali a bez supportu sk🤬iałych ciulów z pejsami rękami lewackich ścierw, skończy się fisiowanie. Amen.