Oczywiście. lepiej żeby za obronę kraju wzięły się intelektualne cioty które na widok wroga rzucą broń o ziemię i zaczną skomleć o litość. Żołnierz ma walczyć a nie recytować cytaty z dziedziny wyższej filozofii. Chłopaki odreagowali po całym dniu zap🤬lu bo kiedyś muszą. A sposób w który to zrobili był o wiele lepszy niż burda. Oni przynajmniej nad sobą pracują a nie siedzą w domu na dupie na utrzymaniu starych. A w czasie wojny to oni nadstawią za ciebie dupy, więc trochę k🤬a szacunku.
si vis pacem, para bellum
Ja bym z chęcią oddał te kilka miesięcy życia, żeby chociaż wiedzieć co zrobić kiedy przyjdzie godzina 0.
Amor patriae nostra lex.
To ja ci zdradzę ten sekret i oszczędzisz sobie te kilka miesięcy życia. Jak już przyjdzie ta "godzina 0" to nie zapomnij popatrzeć w stronę wybuchu, szkoda byłoby przegapić atomowe fajerwerki na koniec ludzkości.
Twój nick odzwierciedla Twój poziom intelektualny...
Ja osobiście bym nie chciał by (w tym przypadku) banda debili broniła dupy Naszej ojczyzny.Wojsko jest po to by szkolić a nie by produkować debili.
A jak już taki z Ciebie Paulo Coelho, że nap🤬lasz łaciną to dodam coś od siebie...
Pedicabo ego vos in asino