blazejudo napisał/a:
@up. Używam wulgaryzmów, aby podkreślić wk🤬ienie Twoim bełkotem.
Dlaczego mimo słabej sytuacji Naszego państwa by tu przyjechali? Bo oni wcale nie potrzebują Naszych pieniędzy. Każdy kto chociaż trochę się interesuje islamizacją, wie że muzułmanie w Europie są sponsorowani z Arabii Saudyjskiej. Np. za co w Wawie budują meczet? Za kasę z Arabii.
Nie, Ty ignorancie. Oddali życie za wolny kraj i w takim chciałbym wychować dzieci. Nie pod batem chorej poprawności politycznej i lewackich, antypolskich debili jak Ty : )
Turcy też będą sponsorowani z Arabii? Kto dokładnie ich sposoruje?
Jeśli ja jestem lewackim, antypolskim debilem, a wnioskujesz to po dwóch moich wypowiedziach w których jedynie kwestionuje pewne poglądy, z którymi jak widać silnie się utożsamiasz, to ja dziękuję za takiego prawego, patriotycznego inteligenta jak Ty. Dla mnie jesteś świetnym przykładem typowego ćwierćinteligenta dla którego dziadek, szabla i historia to argumenty na wszystko, jak coś Ci się nie podoba, to wyklinasz i każesz sp🤬alać, a jak nie wiesz jak kontynuować dyskusję to wyzywasz. Obyś jeszcze w czyn przekładał ten swój patriotyzm, żebyś zawód miał jakiś potrzebny albo studia porządne skończył - budował w swoim kraju jako inżynier porządne drogi i mosty, przyczyniał się do rozwoju technologii informatycznej, albo może lekarzem był. Architektem. Naukowcem. Nie? To może jakimś kowalem, rzemieślnikiem, oni też są potrzebni. Kimkolwiek użytecznym. I za to życie dziadka, za jego przelaną krew ciężko pracował na poprawę sytuacji swojego kraju. Robisz tak? Czy Twój patriotyzm wyraża się tylko w internetach?
Czy ja wyciągam swoich dziadków jako argument, że walczyli za kraj w którym teraz oboje żyjemy, z tym że ja staram się być sprawiedliwa dla wszystkich, a Ty obrzucasz mnie obelgami, bo uważasz, że możesz? Bo masz inne poglądy których nie potrafisz racjonalnie wytłumaczyć? Kultura Cię nie obowiązuje bo to już pewnie zakrawa na ograniczanie Twojej wolności no i dziadek za to walczył, żebyś Ty mógł obrażać i mieć wyj🤬e na każdego, kto myśli inaczej niż ty? W takim razie strasznie szkoda mi życia tych poległych dziadków. Za taką miernotę jakiej dajesz przykład.