@up W wojsku pedał ma przej🤬e. Jak ktoś się dowie o jego skłonnościach to nikt mu nawet ręki nie poda, nie będzie z nim gadał, co najwyżej wyzwie. Może dostanie wip🤬l może nie. Tak czy siak psycha mu siądzie. Jak poskarży się do przełożonych to ci go wyśmieją. A z organizacjami walczącymi o wyższość pedałów nad normalnymi ludźmi nie będzie się mógł skontaktować bo nie będzie miał jak. Perspektywa wielu miesięcy w takim otoczeniu bez możliwości ucieczki może go skłoni do pewnej refleksji nad sobą i będzie o jednego pedała mniej. Zwłaszcza, że będzie pełnić warty z karabinem z ostrą amunicją. Ot taka optymistyczna wizja.
ja p🤬le, ale Ty jesteś tępy. Jeśli chodzi o mnie, mam wyrobione zdanie o pedałach. Są obrzydliwi, ale to też ludzie, jeśli nie bedą łazić po mieście trzymajac się za ręce to niech sobie żyją, co mnie to, co z oczu to z serca. To nie ich wina, że tacy są. I nie mam na myśli tutaj jakiś pederastów w rurkach, z pomalowanymi paznokciami czy co tam teraz niektórzy noszą, bo w wiekszości O ZGROZO to sa hetero. Nie będę się rozpisywał, po prostu sie ogarnijcie. Myslisz ze zdobędziesz szacun pisząc takie posty?![]()
@Up
Nie jestem liberalny. I nie popieram tego co robią inne kraje w związku z żydami, murzynami, gejami, cyganami, czy ciapatowymi (kto wywali ich z pracy to zaraz rasista) Jak juz napisałem, jak nie pedalą sie na ulicach to kij mnie oni obchodzą czy są pedałami czy nie. Po duzej części w tych akcjach tęczowatych biorą ludzie którzy sprzeciwiają się traktowaniu pedalów jak gorszych ludzi (człowiek to człowiek). Chodzi mi o to, że, pedalstwo jest obrzydliwe, i że oni powinni zrozumieć, że dla WIĘKSZOŚĆI społeczeństwa to co robią jest obrzydliwe. więc nie powinni się afiszować.
K🤬a jakby mnie jarały fekalia, to chyba oczywiste ze wiekszosci ludzi to obrzydza to nie chodziłbym obsrany po ulicy. Pedały powinny to zrozumieć, a my powinniśmy zrozumieć, że Pedalstwo to nie ich wina i każdy ma prawo do życia jak chce, bez bycia piętnowanych przez społeczeństwo.