jestem podoficerem jak cos
a co ma do tego moja interpunkcja ??i
i widać że zazdrość przemawia przez Ciebie i dam sobie rękę uciąć że sam byś robił gałę ISAFowi i krzyczał
jest NSR kurs trwa 3 miechy a po odbyciu kursu możesz szukać etatu
podpis użytkownika
NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Uhm, chyba coś kiepsko poinformowany jesteś. Kumpel był na ''Służbie przygotowawczej'' i ignorując fakt, że podczas tej służby wyposażony jesteś w największe magazynowe gówno, jakie WP ma w zakamarkach swoich magazynów czyli ''szelki dusicielki'', desanty i OP-1 (bo kasy na Gore-texy, ocieplacze i buty specjalne nie ma nawet dla kadry...) to każdy dostaje tam z lotu jedną specjalność - wartownik. A że o wasze dupy w jednostce teraz dbają zewnętrzne firmy ochroniarskie to żadna jednostka z tą specjalnością cię nie weźmie. Tak więc to jest mydlenie oczu i zawracanie ludziom dupy NSR'em, który jest zajebistym niewypałem polityki Bogdana Klicha![]()
hahhaha nie dla kasy a po co tam się jedzie ?? PX? połowę rzeczy dostaniesz na allegro wrażeń jakich wrażeń ?? rozwiń swoją wypowiedz ? chcesz żeby strzelali do Ciebie ? być w stresie czy wrócisz ? zbierać swoich kolegów ? spać po 3 godziny i się wk🤬...ać jak ty zap... dzień w dzień na patrole a inni prócz bojówki walą w przysłowiowego ch..... i maja tyle samo kasy ?? jak chcesz wrażeń idź do legii tam Cię wezmą bez zetki i pochwalisz się swoja interpunkcją tzn. inteligencją na testach jak je przejdziesz oczywiścieDo Afganu bym pojechał bez mrugnięcia okiem. Nie dla kasy, ale dla wrażeń i PX'ów
![]()
A to, że dobra interpunkcja to objaw inteligencji.
nobliwy argumentacja jun0 wypada lepiej od twojego bluzgania na wszystkich którzy maja inne zdanie na ten temat, i ty mi mówisz ze masz k🤬a 25 lat?chyba 15 dorośnij j🤬y gimbusie
wiesz taki typ ludzi mnie rozbraja ''tata a Marcin powiedział że ....'' a co ze swoich doświadczeń możesz powiedzieć ,,w dupie byłem gówno widziałem''??
może c🤬j...o...wo trafili moi trafili idealnie strzelali więcej niż ja za zetki.
A po co młodym kandydatom dawać nowy sprzęt ?
A co ty robiłeś jak była zetka ? czy może jesteś takim młodzieniaszkiem że się nie załapałeś i słuchasz opowieści kolegów i tu próbujesz zabłysnąć ?
jak chcesz wrażeń idź do legii tam Cię wezmą bez zetki i pochwalisz się swoja interpunkcją tzn. inteligencją na testach jak je przejdziesz oczywiście
Jesteś prawdziwym odwzorowaniem mentalności polaka narzekasz a nic w danym kierunku nie robisz
Ranger
no tak kolega Ci powiedziałLegioniści to przereklamowana sprawa. Chętnie bym zahaczył o USMC albo 10-tą górską, ale to dopiero jak mi załatwisz zieloną kartę
![]()
no ale już coś w życiu zobaczyłem i osiągnąłem pomimo swojego młodego wiekuWielki z ciebie, k🤬a staruch jest, bo rocznik '86
![]()
a co do NSR to brak słów liczę na to że zetka wróci bo została tylko zawieszona![]()
Ranger napisał/a:zaproszenie ??gówno wiesz, co robię poza waleniem gruchy przed monitorem, ale wiesz o mnie tyle, jakbyś k🤬a walił gruchę razem ze mną
![]()
![]()
ale przecież cyt.,,Amerykanie to debilny naród, trzeba przyznać, ale wojsko mają pierwsza klasa.'' sam sobie zaprzeczasz
a co do prawdziwego mentalnego Polaka to cóż nie jestem patriotą i sram na ten kraj ale póki co mam pewne plany się zobaczy co dalej
no ale już coś w życiu zobaczyłem i osiągnąłem pomimo swojego młodego wieku a ty??
a co do NSR to brak słów liczę na to że zetka wróci bo została tylko zawieszona
zaproszenie ??