Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ona to się nawet nie zastanawia co jest nie tak. Kazali stać na baczność i salutować to tak robi. Typowy k🤬a kapral czy porucznik. Tacy idą z oddziałem na "sprawdzenie terenu bojem"...
Nie teraz to Kamysz, on lekarz to się nie połapie. Do tego brodę zapuścił, żeby nie wyglądać jak cienka p🤬da przy wojskowych. Nic to nie dało, p🤬da też bywa owłosiona.
A ja będąc w Indonezji flagę indonezyjską odwróciłem .
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
According to the U.S. Flag Code, flying the American flag shouldn't be flown upside down — with the stars at the bottom — "except as a signal of dire distress in instances of extreme danger to life or property."
Może oni po prostu tak manifestują swe obawy o Polskę?