Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dziewczyna ze Stanów podsumowuje pokolenie milenium Jej wpis na facebooku zyskał w ciągu tygodnia ponad 40 milionów odsłon. Choć patrząc na nią ciężko się powstrzymać od oskarżeń o hipokryzję, to warto posłuchać co ma do powiedzenia.
Dla nieznających angielskiego moje tłumaczenie filmiku (błędy proszę mi przesyłać na PW).
Średnia ocen w całej gimbazie u dzieciaka to 2.97. Same prymusy rodzone w latach 2000-2002. Wóda na każdej dyskotece szkolnej. Palenie fajek na porządku dziennym. Dziewczyny tak zaniedbane, że młody się śmieje, że na basenie ma krótsze włosy pod pachą niż koleżanki z klasy. Wszystko grube, leniwe, pouzależniane od internetu i fast foodu. I co najważniejsze - do bólu mało kreatywne. Ić pan fc🤬j z taką młodzieżą.
Jakie to spontaniczne i amerykańskie, można wielbić głupotę lub być jej częścią i zdawać sobie z tego sprawę, że jest się debilem, bo świat jest prostszy niż się nam wydaje i zawsze będzie bardziej złożony zanim większość głupców to zrozumie...Nie pojmuje sensu tej wypowiedzi poza zaistnieniem w tym co "ta Pani krytykuje" i czego jest częścią, zaprzecza temu, że żyje w czasach gdy większość ludzi korzysta z FB i internetu a to całkowity absurd, tak samo jak jej wypowiedź, która logiką nie zakrawa nawet o epokę kamienia łupanego....nawet nie chce mi się szerzej nad tym rozwodzić bo to nie czas i miejsce.
więc najpierw przeczytałem, teraz obejrzę bez dźwięku j/w i ...
podstawiona fabuła, ze opowiada o pierwszym analu jest fajna
ale lepsza to, że była dymana w gang bangu z tym, że jeden koleś miał wielkiego, naprawdę wielkiego c🤬ja i to właśnie wspominając jego tak się marszczy
Komentarz:
Jeżeli ona myśli że idiotów w poprzednim pokoleniu nie było to się srogo myli naprawdę srogo można spotkać chociażby starych meneli i bezdomnych i co? A w dzisiejszym pokoleniu też jest dużo osób poukładanych to że ona jest szmatą i lata z frendsami co to chleją piwko gdziekolwiek itd itp to nie znaczy że wszędzie i wszyscy tacy są porządni ludzie wychodzą z domu z konretnym planem i po cos nie bez sensu ze znajomymi żeby się pokazać jaka to ona jest szalona.
Po drugie jakie k🤬a pokolenie milenium? Urodziła się 15 lat temu? Czy ma na myśli poprzednie pokolenia i jej 40 letni znajomi mają 1000lat?
Ludzie nigdy nie są jednomiarodajni są różni tak bardzo jak dużo ich jest a jeszcze trzeba do charakteru doliczyć religie rasę i warunki klimatyczne i historyczne także filmik bez sensu a ją porządnie bym wyr🤬ał