podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czyli k🤬a proponujesz siedzieć na dupie i harować na te k🤬y w rządzie, tak? Dobrze zrozumiałem?
Dolicz sobie do tych podatków które płacisz również sam fakt, że poprzez wysokie podatki masa produktów kosztuje kilka razy więcej. Pierwszy lepszy przykład: paliwo, kupujesz -> rząd op🤬lił cię z pieniędzy, teraz jak już jedziesz, to mówisz sobie a op🤬le coś, idziesz do sklepu i mówisz: ożesz k🤬a co tak drogo? Dlaczego? Bo poj🤬a cena paliwa wlicza się do wszystkiego, do transportu tego twojego żarcia, do pracy maszyn, które ci produkują te żarcie, koszty amortyzacji pojazdów to samo, wszystko drogie więc i ceny wysokie. To samo z roślinami, dziwisz się, że jest drogo, skoro we wszystkich gruntach również są podatki? A potem podatki od podatków i do tego podatki podatków od podatków? K🤬a ten kraj to jeden wielki podatek i socjal w ręku lewicowców, którzy stylizują się k🤬a na prawice, a z prawicą nie ma nic wspólnego.
P🤬li mnie to co mówisz o manipulacji, nigdy nie rządził JKM więc że tak się wyrażę nie p🤬l głupot skoro coś nie miało miejsca. Lepiej być biernym głosując albo i nie i pozwolić, aby te same socjalistyczne mordy dalej rządziły jak rządzą, czy może lepiej zaryzykować?
wszystko pięknie ładnie ale, ludzie to debile ... próbowałem przetłumaczyć mojej babce że państwo mnie i ja okrada i że nic się nie zmieni dopuki będzie głosować na pis lub po nazmiane , nie k🤬* chu*a wiesz jesteś za młody no i jak k🤬* ma być w tym kraju dobrze jak ma się niedorozwojów nawet we własnej rodzinie
ps: mam szacunek do babci ale jak zaczynamy gadać o polityce dostaje p🤬l*a
Bo np zwiększenie płacy minimalnej powoduje wzrost bezrobocie (przez cięcie etatów), więc w gruncie rzeczy wpływy do budżetu z tytułu podatku dochodowego nie muszą być wyższe, wręcz mogą się zmniejszyć (wyższy podatek dochodowy, ale od mniejszej ilości osób). No ale o tym już autor nagrania nie mówi, bo nie pasuje to do przyjętej teorii. Czyli tak jak w każdym innym przypadku - demagogia i manipulacja, każda strona naciąga fakty w swoją stronę.
Widać momentami, że gość aż się wk🤬ia przekazując nam to ....