@up: Jak już jakimś cudem wyprowadzisz się od rodziców, zrozumiesz że aby żyć trzeba zap🤬lać "u zyda" na chleb i wódkę.
I choćbyś obejrzał 1000 filmów o kreatywności i odrzuceniu wyścigu szczurów, świata nie zmienisz, a wygląda on tak że z "kreatywności" i całego tego górnolotnego p🤬lenia to się może utrzymać 0,002% populacji. Reszta musi ryć w gównie jak jej możni zagraja inaczej pójdzie na bruk i zdechnie pod mostem. Smutne ale prawdziwe.
Po co się wp🤬la? Niech żyje koleś swoim światem jak dziecko kwiat. Ja przykładowo, żeby zarabiać pieniądze, MUSZĘ być na bieżąco z informacjami ze świata, za to mogę potem robić rzeczy, które on pokazuje. Za co skoczę ze spadochronem? Za przyjaciół? Mam nie oglądać telewizji np bo to mnie zgubi? C🤬j mu do tego co robię...
''O k🤬a, ma rację!'' - powiedziało 100% widzów tego filmiku, po czym 99,99% pójdzie się zalogować na fejsbuka, oglądać ''Taniec z gwiazdami'' albo ''Ekipę z Warszawy'', czytać ''50 Twarzy Greya'' i ogólnie nurzać się w całym mainstreamowym gównie popijając to Fasbergiem.