Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"Chwile grozy przeżył 7 latek z Katowic.
Pomyłkowo wsiadł do autobusu linii 197 relacji Katowice - Sosnowiec.
Na szczęście udało mu się opuścić pojazd 2 przystanki przed granicą miasta."
Ślunska zwierzyna wyśmiewa pipidówę w okolicy nie mając własnego kraju. Szydzą z tego bydła i germańce i Polacy. Gdzie się nie pokażą pokazują swą prawdziwą naturę. Wybrali sobie za cel czerwoną wioskę i wydaje im się, że kogoś w Polsce to interesuje...
Wystarczy wjechać do Bytomia, Świętochłowic czy w zasadzie do połowy śląskich terenów i bez problemu można wtedy udowodnić, że Sosnowiec jest w c🤬j ładniejszy.
@up to chyba za ciasne rurki ubrałeś, bo coś Ci się pop🤬liło
Nie wiem co ty tam ubierasz i nie wiem do czego pijesz. Ale coś ci się w głowie pop🤬liło chyba. Nie pisz więcej, bo musisz się przygotować na poniedziałkowe lekcje.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Nie wiem co ty tam ubierasz i nie wiem do czego pijesz. Ale coś ci się w głowie pop🤬liło chyba. Nie pisz więcej, bo musisz się przygotować na poniedziałkowe lekcje.
Tyle trafnych komentarzy. Aż miło. Ja się zgadzam, że Sosnowiec jest spoko, ładnie,spokojnie, a świętochłowice,bytom, i wiele rejonów kato woła o pomstę do nieba. Także mili państwo, odp🤬lcie się od Sosnowca