Nie wiem kto to bonżur, domyślam się, że któryś z kandydatów DEMOKRATYCZNYCH partii. W każdym razie myślisz, że jak wygra to po całej Polsce na ulicach będą chodzić babochłopy z fiutami na wierzchu?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Bonżur rządzi w Warszawie i tak - babochłopy chodzą ulicami z fiutami na wierzchu kilka razy w roku. Niedługo ten debil zacznie fiuty wyświetlać na PKiN.
Odkąd tęczowa koalicja ma większość w rządzie to coraz więcej jest materiałów na Sadolu z przybyszami z południa, a teraz jeszcze się hamują ze względu na wybory prezydenckie. Gdyby dostali jeszcze tęczowego prezydenta to już będzie jazda bez trzymanki, łącznie z więzieniem dla każdego kto krzywo spojrzy na kolorowego.
Nie kobieta tylko osoba o trzeciorzednyxh cechach płciowych właściwych płci żeńskiej. Do tego cialopozytywnosc, emancypacja i mamy k🤬a kulturę woke. Jak komuś nie pasuje kaleka,to c🤬j mu w dupe, bo w kulturze woke kaleka musi być, najlepiej nie biały i niebinarny, a do tego k🤬s nie świadczy o płci psychicznej.
Zapodaj linki, albo zamilknij ruski trollu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A to wasze parady gejtrolu to już się nie liczą? Jak chcesz to sobie poszukaj fiuty na mobilnych platformach.
Jeśli chodzi o imigrantów to już wysyłałem kilkukrotnie linki do m.in dane.gov.pl np ruchu granicznego, oraz wystawianych wiz, ale oczywiście sekciarze TVN wierzą tylko w to co p🤬li Halinka w telewizorze.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.No i gdzie tam pindola widzisz, zrozumiałeś moje pytanie, czy za trudne?
Kto k🤬a wystawiał te setki tysięcy wiz za łapówki przez poprzednie 8 lat, Tusk z Trzaskowskim???
Mnie bardziej wk🤬iają takie kolorowe love (do nieletnich chłopców) parady:
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.