W ten sposób zdobywają mięso na szturm. W szturmie co 10 metrów będzie leżał świeży trup, ale to nie ważne. Ważne jest, ze Rosja się powiększy o kolejne pole kartofli. Po tym będą milionerami, a Łukaszenka dostanie sraczki po utracie tytułu "Kartoflanego Króla".
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Ale ty wiesz, że po drugiej stronie to wygląda identycznie?
To się już ciągnie od trzech lat, a Ukraińcy są na rosyjskiej ziemi od ubiegłego roku.
Wcześniej nie było Ukraińców w Rosji, tylko Rosjanie byli bez zaproszenia na Ukrainie i to jest dla mnie decydujące.
Niezawisłość i nieprzekraczalność granic jest dla mnie tak święta jak dla katolików święta jest Biblia.
O koorwa, chyba filmy mi się znowu popieprzyły!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Co ty p🤬lisz, jak ruskie jeszcze nawet mobilizacji nie ogłosili w przeciwieństwie do klauna-mordercy Polaków w Przewodowie?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Co ty p🤬lisz, jak ruskie jeszcze nawet mobilizacji nie ogłosili w przeciwieństwie do klauna-mordercy Polaków w Przewodowie?
Cyt za wiki: "... W listopadzie 2022 ujawniono, że Putin nie podpisze dekretu o zakończeniu mobilizacji".
Widziałem dziesiątki, a może nawet setki filmów jak TCK łapie ukrów.
Wrzuć tu kilka jak to się dzieje u ruskich, chętnie zobaczę, bo nic podobnego nie widziałem.
A w wiki w różnych krajach to już masz, że naziści to Polacy którzy wywołali IIWŚ po to, aby mordować żydów i budować "polskie obozy zagłady".
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.W ten sposób zdobywają mięso na szturm. W szturmie co 10 metrów będzie leżał świeży trup, ale to nie ważne. Ważne jest, ze Rosja się powiększy o kolejne pole kartofli. Po tym będą milionerami, a Łukaszenka dostanie sraczki po utracie tytułu "Kartoflanego Króla".
Hitler Polsce wojny też nie wypowiedział. Idąc Twoim tokiem rozumowania w takim razie Hitler nigdy nie napadł na Polskę.
@żmij
Fajny Jinx. JoSeed by się rozpłynęła z zachwytu!
Chłopie, poważny jesteś?
Pokazujesz anglojęzyczne propagandówki oraz kreskówki jako niby filmy z przymusowych łapanek na front?
Poj🤬o Cię?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.