Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ten sk🤬inox to nic innego, jak tępy c🤬j. Nienawidzę go za obrazę Polskości (nie chce mi się szukać, co ten pajac wygaduje o polskiej fladze). Wstawiłbym Wiesława Gabriela z jego mądrością...
'bo sie sprzedał'
Ale wk🤬ia takie gadanie. Komu sie sprzedał? Ma nie zarabiać na tym że robi cokolwiek żeby kasiora wpadła do portfela? Po prostu was pupa boli że wiedział gdzie wiaderko podstawić żeby kasa leciała a wy klepiecie takie idiotyczne komenty.
A dam piwo za obydwóch
Kiedyś to może on był śmieszny i dowcipny a teraz to nic specjalnego.
Masa oklepanych tekstów i nic więcej. Nawet nie mam ochoty oglądać bo i tak wiem
że to strata czasu.
Może z 5 jego odcinków było zabawnych reszta to chłam dla gimpów ( tak h3h3h3h3 żart o informatykach) robiony pod publikę (anty kościelny i wszędzie seks+narkotyki) NO K🤬A