"Przypomnijmy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami, bezpieczna odległość między pojazdami na drogach szybkiego ruchu (autostradach i drogach ekspresowych) wynosi połowę aktualnej prędkości. Kierowca jadący 100 km/h musi jechać co najmniej 50 m za poprzedzającym samochodem, 120 km/h - 60 m, 140 km/h - 70 m."
Podniecają cię martwe przepisy? I co to dało? Wszyscy zachowywali dystans tylko nikt nie przewidział, że jakiś grzybiarz postanowi się bez powodu prawie zatrzymać.
Ja spotkałem kiedyś podobnego pojeba, który postanowił cofnąć kawałek do zjazdu na ekspresówce. Co da ci dystans jak zobaczysz jelenia dopiero na wyjściu z łuku i na reakcję masz sekundę?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja mam pytanie zupełnie z innej strony.
Na c🤬j on zmieniał k🤬a w ogóle pas na lewy?
Na tym filmie to się spotkały 3 ameby w 3 autach. Największa ameba fartem spieroliła ale nagrywający na c🤬j zmieniał k🤬a pas oraz ten busiarz na c🤬j lewym jechał?
Bez k🤬a kitu. Jakieś mamy w naszym kraju popierolenie od zawsze i fetysz lewego pasa.
Jedziesz z taką samą prędkością jak ci na prawym ale c🤬j lewym jak busiarz. Jedzdiesz prawym jak nagrywający i cały ruch przed tobą sp🤬ala na prawy pas do zjazdu, twój pas wolny, na lewym coś. Wniosek? Jedziemy na lewy.
No i ta p🤬da na lewym co pomimo komunikatu minutę wcześniej "za tysiąc metrów trzymaj się prawego pasa" dalej jedzie lewym nie znając drogi przed sobą....
W sumie nikogo mi nie jest żal na dobrą sprawę poza typem który uciekł z miejsca bo powinien też oberwać aby wszyscy się k🤬a nauczyli ruchu prawostronnego.
"Przypomnijmy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami, bezpieczna odległość między pojazdami na drogach szybkiego ruchu (autostradach i drogach ekspresowych) wynosi połowę aktualnej prędkości. Kierowca jadący 100 km/h musi jechać co najmniej 50 m za poprzedzającym samochodem, 120 km/h - 60 m, 140 km/h - 70 m."