Kolejna ameba umysłowa jechała za nagrywającym, po to się robi duże odstępy na drogach takich jak autostrady czy ekspresówki żeby móc wyhamować w takich sytuacjach.
Na c🤬j on zmieniał k🤬a w ogóle pas na lewy?
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Ja mam pytanie zupełnie z innej strony.
Na c🤬j on zmieniał k🤬a w ogóle pas na lewy?
Na tym filmie to się spotkały 3 ameby w 3 autach. Największa ameba fartem spieroliła ale nagrywający na c🤬j zmieniał k🤬a pas oraz ten busiarz na c🤬j lewym jechał?
Bez k🤬a kitu. Jakieś mamy w naszym kraju popierolenie od zawsze i fetysz lewego pasa.
Jedziesz z taką samą prędkością jak ci na prawym ale c🤬j lewym jak busiarz. Jedzdiesz prawym jak nagrywający i cały ruch przed tobą sp🤬ala na prawy pas do zjazdu, twój pas wolny, na lewym coś. Wniosek? Jedziemy na lewy.
No i ta p🤬da na lewym co pomimo komunikatu minutę wcześniej "za tysiąc metrów trzymaj się prawego pasa" dalej jedzie lewym nie znając drogi przed sobą....
W sumie nikogo mi nie jest żal na dobrą sprawę poza typem który uciekł z miejsca bo powinien też oberwać aby wszyscy się k🤬a nauczyli ruchu prawostronnego.
Powiem wam tak, od 9 lat jestem kierowca, od osobówki, po gabaryty i mówiąc szczerze z roku na rok jest co raz gorzej. Ja nie wiem od czego to zależy, ale wraz ze wzrostem taryfikator mandatów ameb przybywa. Paradoksalnie najwięcej zagrożeń jakie stwarzają, nie polega na przekraczanie prędkości, chodź z drugiej strony zauważyłem, że ruch też zaczął się ślimaczyc. Brak życzliwości na drogach w postaci przepuszczenia, zmiany pasa na ostatni chwilę, jechanie że skrajnego lewego na pas zjazdowy, to już w sumie standard który mnie nie dziwi. Co raz więcej ludzi nie potrafi korzystać z pasów rozpedowych, kamer i monitoring od c🤬ja, a nagminnie ludzie nie zatrzymują się na Stop-ie. Nie wiem co się odp🤬la, ale w dobrym kierunku to nie idzie. Pomijam już te lebiody które na 140 jadą 90, na 120/70 a, w mieście 35/40. Oczywiście pierwsi do odp🤬lania to są ci co mają kamerki, on po 500m od domu nie ma prawka, ale ciebie podjebie bo mu miałeś światła żeby sp🤬alam z lewego. Ogólnie to już wolałem jak, za 50 + było 50p i 10 pkt. Może i zawijali się na drzewach ale przynajmniej takich cyrwko nie było.
typ z busa refleks starego dziadka xD albo brak jego xD
tu masz racje jak się patrzy jak debile siedzą na dupie i poganiają to jak na to patrzę to mi się rzygać chce !
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaZjechał na lewy pas ponieważ na prawym właśnie zjeżdżały auta z eski.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<oczywiscie według prawa grzybiarz w starym zgrzybiałym seacie nie beknie nic za to
tak jest bo społeczeństwo się starzeje a młode pokolenie nie grzeszy rozumem
to sp🤬alaj z lewego pasa jak jedziesz swoim lanosem 80km/h na autostradzie