Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
utwór to Tony Igy - Astronomia...
fajnie machają tymi karabinami. muzyka oczywiscie nie pasuje do tego ale nazywanie tego kawałka technem to jak nazywanie malucha bolidem F1
A była kiedyś piekna inicjatywa i nawet Łucznik radomski najpierw wyklepał 1000 replik bagnetów perkuna a później starano sie doprowadzić do zmiany karabinu kompanii reprezentacyjnej na kb wz.29 (Łucznik twierdził że jest w stanie taki karabin wyprodukować). Jednak wszystko zaczęło sie p🤬lić po tym jak napierw niektórzy zaczeli marudzic że to powinien być karabin Maroszka, bo był w pełni polską konstrukcją, a potem, że jak to tak zmieniać karabin po 50 latach, to by zj🤬o cały system bo trzebaby zmieniać musztre (zamek cztero taktowy) i nie pomagało przekonywanie że żadnym problemem byłoby zastosowania tej przedwojennej. Lepiej sie kompromitować na tych samych SKS-ach to i ruscy...
A c🤬ja tam się znacie - to jest musztra na medal(naszych)
A najlepsze, że ktoś to nagrał telefonem, i nie był to pokaz publiczny(popisy) a przed dowódcą youtube.com/watch?v=Yooco6lwy4A
@up Dokładnie, ten materiał który wrzuciłeś jest w c🤬j lepszy. Ja swoją droga widziałem żołnierzy z 5bdow-u i robili pokaz w c🤬j lepszy. Ta grupka tutaj to wogole straszna bieda ;/