podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Czyli uważasz że masz dwa razy wiecej IQ od ludzi którzy są w wojsku, a np. są pilotami samolotów tak?
W takim razie radzę dowiedzieć się czego muszą się uczyć i zapewniam Cię że przygłupów tam nie biorą. Ty za to idealnie tam pasujesz jako mięso armatnie ze swoim małym nic nie wiedzącym o świecie móżdżkiem.
wojsko i policja - same imbecyle
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Sam jestem porucznikiem po wyższej szkole wojskowej, w której teraz pracuję.
podpis użytkownika
Ty byś k🤬a pierwszej misji w starcrafta nie przeszedł a p🤬lisz farmazon o szkole wojskowej i porucznikach![]()
Garścią petard bym cię przegonił przez pół miasta.
Sam jestem porucznikiem po wyższej szkole wojskowej, w której teraz pracuję. Jednak na początku załapałem się jeszcze na szkolenie poborowych.
podpis użytkownika
Kiedy zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wnerwić, muszę pamiętać, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a do wyprostowania środkowego palca tylko 4...