Bardzo dobra animacja (pomijając jej graficzną stronę). Nie muzułmanom, którzy nie chcą przyjąć naszej kultury (naszej mam na myśli Europejskiej).
Jak chcą dymać kozy, burczyć kobiety, uczyć dzieciaki obsługi AK-47, czy wysadzać się w imię Boga - niech biorą przykład z Syrii! Tam doskonale widać jak cywilizowana i spokojna kultura to jest. Ba! Tam też wyżynają się w imię Allacha, tego samego Allacha.
Gadajcie co chcecie, ale multi-kulti to nie jest przyjmowanie zasad obcej kultury, tylko wzajemna akceptacja i dążenie do kompromisu korzystnego dla obu stron. Araby tego nie rozumieją. Jak ja jadę do Tunezji, czy Turcji to stosuje się do ich kultury, ubieram się w te p🤬lone szmaty zwiedzając ich miejsca kultu. Jak oni tu przyjeżdżają to k🤬a każą mi się przebierać, czy przebierać kobietom, bo ich to razi. No k🤬a ...
Mi jakoś p🤬lony imam wyjący 5 x dziennie nie przeszkadza, ale im fajny dekolt u laseczki, czy piwo w mojej ręce tak. No sorry, ale to nie jest kultura z którą chciałbym się integrować.
Jestem Polakiem, żyję w Europie i lubię się naj🤬 i patrzeć na cycki!!!!