sadeczanin napisał/a:
lewacka sp🤬olino
pewnie patrzysz na mój profil tak samo jak czytasz gazety i książki czyli 1/100 słów i tylko to co chcesz zobaczyć.
Profil który ty widzisz, jest właśnie na takich sebków jak ty, którzy w życiu książki nie przeczytali i p🤬lą tylko frazesy zasłyszane gdzieś tam i stawiają to jako fakty.
PS(L): nazywano mnie tu już i prawakiem i katolem więc niestety takie krótkowzroczne gówna jak ty mają to do siebie, że wyciągają wnioski właśnie po przeczytaniu jednego czy dwóch zdań. I tyczy się to i lewicujących lemingów jak i oświeconych sebastianów o mordzie nieskalanej inteligencją.
"Żydzi kolaborowali"
K🤬a kolaborowali z Niemcami. A kto nie kolaborował? Polacy nie kolaborowali? Norwegowie? Francuzi? Holendrzy? Jasne, j🤬 wszystkich. Tylko p🤬ląc takie rzeczy zdajesz się znać lepiej realia wojny niż ci, którzy ją musieli przetrwać.
sadeczanin napisał/a:
Pozostalej czesci nei skomentuje bo znowu piszesz na podstawie swoich domyslow jakies puste gadki nie poparte zadnymi argumentami w stylu ' juz to widze jak..blablabla'
Niestety nacjololo ma to do siebie, że będzie p🤬lić i wszystkiego, czego nie jest w stanie przyswoić będzie traktowało jako brak argumentów. Zresztą- gadasz jak typowy lewak w telewizji, ale mnie to nie dziwi, bo wy macie identyczny sposób rozumowania, tylko inne hasła na sztandarach.
sadeczanin napisał/a:
jestes wyjatkowym blazen ktory nie potrafi rzeczowo rozmawiac. Nie podales zadnego argumentu poki co oprocz bluzgow i twoich pustych docinek. jestes debilem.
"j🤬 żydów", "kolaborowali", "piknikowa atmosfera", "goście w państwie polskim"(tego to nawet nie potrafiłeś poprawnie po polsku napisać patrioto po zawodówce.
Hasła pełne treści i rzeczowości, argumenty nie do przebicia.
Idź sebek napij się piwka z mirkiem i jarkiem i pogadajcie jak to j🤬 wszystkich, bo przecież UK należy do was, bo dywizjon 303