podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.To znowu ty? Nie wyleczyłeś kompleksów braku edukacji poprzednim tematem?
Wydaje mi się, że takimi tematami ludzie po zawodówkach lub Ci którzy są tylko po gimnazjum albo po prostu nie stać ich na studia leczą swoje kompleksy. Niektórzy mają większe ambicje niż zap🤬lanie całe życie w pracy fizycznej przy łopacie
![]()
No więc Panowie i Panie studenci. Oto jak czeka was przyszłość.
Mieć własną firmę i sygnować ją swoim wykształceniem bezcenne.
Obrazek
Wydaje mi się, że takimi tematami ludzie po zawodówkach lub Ci którzy są tylko po gimnazjum albo po prostu nie stać ich na studia leczą swoje kompleksy. Niektórzy mają większe ambicje niż zap🤬lanie całe życie w pracy fizycznej przy łopacie
![]()
O jakich ty, k🤬a ambicjach piszesz? Nie wiem czy wiesz, ale w budowlance (zbrojenie, ciesielka, konstrukcje itp. ) stawki zaczynają się od ok. 11 zł/h co daje ok 2500 zł za m-c na rękę. Mówię tu o stawkach na start, gdzie dobry pracownik bierze nawet 15-20 zł. Ciekawi mnie ile Ty, jako absolwent socjologi, europeistyki albo politologii będziesz zarabiał po paru latach pracy. Jak przytulisz połowę tego co fizol to będzie dobrze uczniaku.