Gl0BaL napisał/a:
@selector
Jakaś sprzedajna k🤬a z tego złodziejskiego klubu... 1 Post. Fajnie. Ludzi z sadistica w c🤬ja próbujesz zrobić??? To się przeliczysz złodzieju. Idź lepiej na kwejka.
Sadistica znam nie od dziś, nie komentuje bo nie mam po co. Nie rejestrowałam się z tego samego powodu. Po co mi wasze "piwa"?
A piszę tylko i wyłącznie dlatego, że nie mogę wytrzymać widząc takie p🤬lenie. No k🤬a, jak słyszę że do takiego klubu chodzą studenci(!) na piwo po 14zł to się załamuje. To nie jest klub dla takich leszczy. Towarzystwo kosztuje, wystrój kosztuje, a dziewczyny za darmo przy Tobie nie siedzą i się nie rozbierają. Przychodzą później tacy mając 50zł w portfelu, kupią bilet na wejściu i piją jedno piwo na 4-ch przez 2-3h godziny. Nad niektórymi to się nawet inni klienci/dziewczyny litują i chociaż wodę im postawią, bo nie mają za co pić. Założę się studencie, że codziennie chodzisz do jak najtańszej knajpy w mieście, gdzie piwo z legitymacją masz za 3zł i uważasz, że jesteś kimś. Sama bym przeżyła szok, piwo za 14zł, no masakra!
A ból dupy macie największy, nikt w środku nie był, każdy tylko "słyszał", albo p🤬li że jest cenowo koszmarnie i to piwo za 14zł to masakra. No k🤬a, wstydziłbym się tam wejść bez 1000zł w kieszeni. Tam się bawią mężczyźni, nie chłopcy bez portfela. A na piwo to idźcie do pubu z promocją studencką.
Z resztą zapraszam, każdy kto tak p🤬li niech wejdzie na trzeźwo do środka, nic kupować przecież nie musicie. Zobaczcie klimat, dziewczyny i jestem pewna, że co drugi się z was zakocha w pierwszej lepszej tancerce. Weźcie kurtkę, wyjdźcie z klubu, wróćcie do internetu i opiszcie wrażenia. No chyba, że większość ma te 17, 19, 20lat a wjazd jest od 21 to faktycznie możecie tylko teoretyzować jak tutaj teraz.