Cytat:
A słyszałeś o czymś takim jak patriotyzm ?
Powiedz swoim przodkom, że byli niedoj🤬i umysłowo oraz wszystkim innym, którzy oddali za Ciebie życie ( mimo wszystko napisałem z dużej litery )
Nikt za mnie nie oddał życia, nie chciałbym nawet, wolałbym, by hitlerowcy czy kto tam przejęli już w p🤬du to, byle ludzie przeżyli. Większość tych ludzi oddało życie dla Rosji, bo dopiero od paru lat nie jesteśmy pod ruskim zaborem, ale nadal czerwone nami rządzą. Jestem niemieckim bękartem, ty pewnie jesteś ruskim, niemieckim, pruskim albo cholera wie jakim, wątpię, by polskim, polska, to kraj bękartów, przez swoją smutną historię, brak istnienia, ogromne perturbacje terenowe. Swoją drogą, wolałbym mieszkać w kraju, który przypomina bardziej niemcy, niż ten sprzedany przez ruskich i żydów grajdołek łez, smutku i wspomnień, jak to kiedyś za to umierali.
Gdyby sprzedajny rząd podczas 2 wś zrobił to, co zrobiła Francja, dzisiaj bylibyśmy na poziomie niemiec. (hipoteza) Lepiej się poddać, niż za wszelką cenę machać kijem, by cie ktoś lepszy wysadził w pień. Polacy podczas 2 wś, niestety ale walczyli tylko dla światowej elity i sprzedajnego, tchórzliwego rządu, który sp🤬olił pierwszy za granice, aż się kurzyło. Ten sprzedajny rząd, był tak zj🤬y, że nakazał kilku omamionym debilom zrobić powstanie warszawskie. Wielkie Nie dla poborowych żołnierzy(bo to zbrodnia przeciw ludzkości, legalne mordowanie, nie dla siebie, nie by ratować rodzinę, tylko dla tej garstki żydów), wielkie tak dla jednostek specjalnych, które co jak co, ale muszą utrzymywać porządek w niektórych miejscach na świecie i właśnie tam powinno ciągnać tych, którzy mają hobby, gdzie właśnie tak niedoj🤬i mózgowo jak te ciapate (oni są właśnie takimi szeregowymi żołnierzami, z wypranymi mózgami, wmówiło im się jakieś pierdoły i tyle, biegające worki z mięsem i zabijające ludzi). Najbardziej mnie zastanawia, przeraża i wkurza 1 wś, czyli wielka wojna. To co zrobili z mózgami młodych, bogu winnych, biednych, ale przede wszystkim głupich ludzi podczas 1 wś zakrawa o żart. Wojna o nic, dla wyższych ideałów, a tak na serio zwykła mordownia kretynów, którzy zostali przez szlacheckie, mega wysokie towarzystwo wciągnięte w gierkę, nigdy nie chciałbym ginąć za ojczyznę, gdyby ta postawiła mi takie miłe ultimatum walcz albo cie zajebiemy szmaciuchu, my se sp🤬olmy i będziemy oglądać igrzyska z daleka (orędzie do narodu w 39). Zdechło miliony ludzi dla niczego i tyle. A w perespektywie ludzkości, zdechło miliardy ludzi, niepotrzebnie, bez żadnego celu, a zabijający nawet nie wiedział, czemu zabił właśnie człowieka, tylko mu powiedziano, że ma tak zrobić, czyli typowy worek mięsa bez mózgu, walczący dla kogoś.
DLA tego jestem na nie, dla typowego wojska, to jest zbieranina psychopatów i morderców. Są wyjątki hobbystyczne czy inne(służby specjalne).
Taki jest mój pogląd i c🤬j ci do tego.

W sumie to moje poglądy dotyczące wojska są kalką 1:1 z poglądami Einsteina i myślę, że każdego indywidualisty, myślącego logicznie.