Sracie na tvn, a sami informacje bierzecie z antyrządowych pro pisowskich (jak ja kurew nienawidzę) stron i gazet.
Żeby ci żyłka w dupie nie pękłaCzyżby tatuś był umoczony i robi pod siebie ze strachu? Najeździj się porshakiem dobrze bo jak tatunio pójdzie pierdzieć w pasiaki to samochodzik też mu zarekwirują.
J🤬 kaczora. Tu na sadolu widzę same PiSiory... Ciekawe co kaczor by zrobił. Replike tupolewa za 30mln zł chyba... Turyści miło wspominają euro, będą do nas wracać, zostawili u nas dużo hajsu, ponad 1000 orlików pobudowanych (ale ciężko je zauważyć jak się dupy sprzed komputera nie rusza)
Dzieciaki mają fajne miejsca do gry w piłke (są kible, znaczniki nawet żeby koszulek nie trzeba ściągać)
Sracie na tvn, a sami informacje bierzecie z antyrządowych pro pisowskich (jak ja kurew nienawidzę) stron i gazet. Good luck zmanipulowane owieczki. Że tusk idealny nie jest każdy wie, ale jak ktoś może się dobrze wypowiadać na temat kaczora, manipulatora, to mi się rzygać chcę...
A lech leży na wawelu, bo miał poparcie niższe niż jaruzelski,
żenada.
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!@Vajron
Jedno pytanie do Ciebie.
Kim w takim razie jest Tusk i za kogo go masz? (nie zdziwiłbym się jeśli głosowałeś na niego- przyznaj się)