podpis u偶ytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis u偶ytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmKole艣, odp馃がl si臋 z 艂aski swojej od mojego awatara ,skoro nie rozumiesz moich pobudek dlaczego awatar jest taki a nie inny. T艂umaczy艂em to na 艂amach tego forum wielokrotnie, 偶e nasz kraj ma w tym zajebisty interes (w zasadzie nie jeden) 偶eby Ukrain臋 wspiera膰 w tej wojnie z russkimi, jednak widz臋, 偶e za cienki jeste艣 mi臋dzy uszami 偶eby w og贸le to zrozumie膰, pokaza艂e艣 to zreszt膮, swoimi wypowiedziami, niejednokrotnie. Z 艂aski wi臋c swojej, nie poruszaj tego tematu zw艂aszcza, 偶e jest on zupe艂nie inny ni偶 to co napisa艂e艣 w tym, obecnym, temacie i do czego si臋 odnios艂em. Rozumiem 偶e fakt, i偶 przyp馃がoli艂e艣 si臋 do mojego awatara oznacza 偶e jeste艣 zbyt ubogi intelektualnie aby nawi膮za膰 jak膮艣 merytoryczn膮 dyskusj臋 w temacie kt贸ry sam zapocz膮tkowa艂e艣 swoim postem.
Fakt 偶e nie potrafisz odr贸偶ni膰 flagi russkiej od Ukrai艅艣kiej pomin膮艂em, cho膰 obrazuje on do艣膰 dobitnie twoje zdolno艣ci poznawcze i og贸lnie intelekt.
Kole艣, odp馃がl si臋 z 艂aski swojej od mojego awatara ,skoro nie rozumiesz moich pobudek dlaczego awatar jest taki a nie inny. T艂umaczy艂em to na 艂amach tego forum wielokrotnie, 偶e nasz kraj ma w tym zajebisty interes (w zasadzie nie jeden) 偶eby Ukrain臋 wspiera膰 w tej wojnie z russkimi, jednak widz臋, 偶e za cienki jeste艣 mi臋dzy uszami 偶eby w og贸le to zrozumie膰, pokaza艂e艣 to zreszt膮, swoimi wypowiedziami, niejednokrotnie. Z 艂aski wi臋c swojej, nie poruszaj tego tematu zw艂aszcza, 偶e jest on zupe艂nie inny ni偶 to co napisa艂e艣 w tym, obecnym, temacie i do czego si臋 odnios艂em. Rozumiem 偶e fakt, i偶 przyp馃がoli艂e艣 si臋 do mojego awatara oznacza 偶e jeste艣 zbyt ubogi intelektualnie aby nawi膮za膰 jak膮艣 merytoryczn膮 dyskusj臋 w temacie kt贸ry sam zapocz膮tkowa艂e艣 swoim postem.
Fakt 偶e nie potrafisz odr贸偶ni膰 flagi russkiej od Ukrai艅艣kiej pomin膮艂em, cho膰 obrazuje on do艣膰 dobitnie twoje zdolno艣ci poznawcze i og贸lnie intelekt.
podpis u偶ytkownika
Quae nocent, docentKole艣, odp馃がl si臋 z 艂aski swojej od mojego awatara ,skoro nie rozumiesz moich pobudek dlaczego awatar jest taki a nie inny. T艂umaczy艂em to na 艂amach tego forum wielokrotnie, 偶e nasz kraj ma w tym zajebisty interes (w zasadzie nie jeden) 偶eby Ukrain臋 wspiera膰 w tej wojnie z russkimi, jednak widz臋, 偶e za cienki jeste艣 mi臋dzy uszami 偶eby w og贸le to zrozumie膰, pokaza艂e艣 to zreszt膮, swoimi wypowiedziami, niejednokrotnie. Z 艂aski wi臋c swojej, nie poruszaj tego tematu zw艂aszcza, 偶e jest on zupe艂nie inny ni偶 to co napisa艂e艣 w tym, obecnym, temacie i do czego si臋 odnios艂em. Rozumiem 偶e fakt, i偶 przyp馃がoli艂e艣 si臋 do mojego awatara oznacza 偶e jeste艣 zbyt ubogi intelektualnie aby nawi膮za膰 jak膮艣 merytoryczn膮 dyskusj臋 w temacie kt贸ry sam zapocz膮tkowa艂e艣 swoim postem.
podpis u偶ytkownika
J馃が rusk膮 propagand臋, i tych co j膮 szerz膮 te偶.Patrz膮c z boku to ja widz臋, 偶e oni maj膮 znacznie 艂atwiejszy wyb贸r; Trump = normalno艣膰, komuni艣ci = nienormalno艣膰 i dalszy upadek.
Tylko lewarskie k馃がy robi膮 mu z艂膮 pras臋. Jest troch臋 ekstrawagancki, ale sta膰 go.
ale si臋 tu ruskich trolli nazlatywa艂o, boicie si臋 o wybory misiaczki...
c馃がj wam w dup臋 ruskie trolle i waszemu putinowi te偶
ostatnio mojemu sasiadowi ktos rzucil molotowem w jego dom z dumnie zapieta flaga ukrainska
podpis u偶ytkownika
J馃が rusk膮 propagand臋, i tych co j膮 szerz膮 te偶.A u mojego s膮siada wyl膮dowali obcy, zgw馃がcili mu kury, krowy i psa. Odlecieli zostawiaj膮c na polu wypalon膮 podobizn臋 putlera.
A tak serio, czytam te twoje wypociny, patrz臋 na twojego avka, i dochodz臋 do wniosku 偶e ty jeste艣 o kilka rz臋d贸w gorszy od tej grupy Ukrai艅c贸w na kt贸r膮 si臋 tak ch臋tnie powo艂ujecie, kt贸ra to grupa tak wielbi banderowc贸w, upa, oun itp itd. Masz w avku podobizn臋 cz艂owieka odpowiedzialnego 艣mier膰 milion贸w naszych rodak贸w i p贸藕niejsze lata zapa艣ci spo艂ecznoekonomicznej naszego kraju. Nie nazw臋 ci臋 艣mieciem, to by艂by dla ciebie komplement.