Masz rację jak cholera przecież od 1989r Polską rządziła ta niedobra prawica wprowadzając coraz to nowe podatki i akcyzy. Gdyby rządziła przez ten czas lewica to żylibyśmy jak pączki w maśle, w dobrobycie i dostatku. A nie czekaj przecież prawica nie rządziła Polską od transformacji ani razu. Także nie rób k🤬y z logiki.
SLD to niby czym była? 2 kadencje złodziejskie lewicowych c🤬jów, choć z dzisiejszego punktu widzenia najlepsze rządy po 89 pomimo że to j🤬e komuchy.Od 1989 roku ani razu w Polsce nie rządziła lewica, zawsze była to bardziej lub mniej liberalna prawica.
SLD to niby czym była? 2 kadencje złodziejskie lewicowych c🤬jów, choć z dzisiejszego punktu widzenia najlepsze rządy po 89 pomimo że to j🤬e komuchy.
Od 1989 roku ani razu w Polsce nie rządziła lewica, zawsze była to bardziej lub mniej liberalna prawica.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Krzysiek też każe na siebie mówić Anka ale to nie znaczy że jest kobietą. Według twojej logiki to pisiory są skrajną prawicą, a tusk jest mężem stanu. Tobie to się marzy komunizm, wtedy byłbyś szczęśliwy.
Po co czekać dajesz na Białoruś czy do Rosji a jak chcesz przykładny socjalizm to polecam Kore Północną będziesz szczęśliwy jak nigdy.Myślę, że w komunizmie każdy byłby bardzo szczęśliwy, ale wystarczy mi jeśli dożyję kiedyś socjalizmu i zniesienia kapitalizmu.
![]()
..... ale nie wiem gdzie wyczytałeś że Tusk jest mężem stanu?![]()
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.