pdonn napisał/a:
Faktycznie, masz rację. Przeraża mnie jedna myśl, a druga smuci. Przeraża mnie myśl że tacy są w śród nas i mogą być naszym sąsiadem. Smuci gdy pomyślę że mogą gdzieś żyć dzieci, których jest ojcem.
mnie smuci jak czytam takie p🤬lenie. Zero argumentow, cokolwiek napisze sie zle o ukrach to juz "ruskie onuce" i inne umyslowe niedorozwoje. Jak zapytasz - kto do c🤬ja zaplaci za tych ukrow w Polsce - odpowiedz : Rzad zaplaci

zjeby hapiące banderowskie k🤬sy az po same bile potrafia tylko napisac "kacapy" "martwy kacap to dobry kacap" itd. jak wdasz sie w dyskusje i zaczniesz zadawac pytania to jedynie co tacy ludzie jak ty potrafia wysrac to : ukraincy lepsi niz ruscy, nie pasuje ci to jedz do putina on ci rublami zaplaci, trzeba pomagac itd. zadasz pytanie ponownie : kto za to k🤬a zaplaci ? wtedy "dyskusja nie ma sensu, ruski trollu, chlip chlip ide wywiesic ukrainska flage na balkonie"
wlasnie przejrzalem twoje wypociny - 66 postow na sadistic z czego to 1/3 obrona banderowskich kurew. Dobra bez odbioru trollu , nie odpisuj, serio widze, ze chyba dostales zadanie by bronic dzielnego narodu, ktory potrafi zabic sasiadow - ot tak bez powodu. Plynie w tobie taka sama, zgnila krew jak u nich. HA TFU!