Ja p🤬le... Gościu, masz 18 lat, co Ty możesz wiedzieć o klasie robotniczej. Pracowałeś kiedyś, żeby zarobić na chleb? Pewnie, że nie, bo całe życie jesteś na garnuszku rodziców. Skończ szkołę i pójdź do pracy lewacki trollu, dopiero wtedy będziesz mógł coś na ten temat powiedzieć.
@up napisał 19latek
![]()
@up ja ci k🤬a dam robol, jak już to robotnik, szanuj ludzi pracujących fizycznie, bo sam pewnie p🤬deczko byś jednego dnia choćby jako pomocnik brukarza nie wyrobił.
No niestety ale nie. Wybralem sobie taki a nie inny zawod, ze na codzien musze obcowac z "robotnikami" i ciezko jest miec szacunek do tych ludzi.
Wcale sie nie dziwie, ze w spoleczenstwie panuje pogarda dla tej kasty bo owi "robole" w 90% przypadkow sa po prostu zwyczajnymi kretynami.
Chamy, prostaki, pijaki, zlodzieje, obiboki.
Tak w kilku slowach mozna podsumowac 90% tej spolecznosci.
Bardzo lubie swoja prace, odnajduje sie w niej, jest dla mnie pasja a jedyne co mi psuje jej urok to wlasnie to, ze musze sie w niej codziennie uzerac z tymi debilami.
Taka a nie inna opinia o tych ludziach niestety nie wziela sie z nikad.
No niestety ale nie. Wybralem sobie taki a nie inny zawod, ze na codzien musze obcowac z "robotnikami" i ciezko jest miec szacunek do tych ludzi.
Wcale sie nie dziwie, ze w spoleczenstwie panuje pogarda dla tej kasty bo owi "robole" w 90% przypadkow sa po prostu zwyczajnymi kretynami.
Chamy, prostaki, pijaki, zlodzieje, obiboki.
Tak w kilku slowach mozna podsumowac 90% tej spolecznosci.
Bardzo lubie swoja prace, odnajduje sie w niej, jest dla mnie pasja a jedyne co mi psuje jej urok to wlasnie to, ze musze sie w niej codziennie uzerac z tymi debilami.
Taka a nie inna opinia o tych ludziach niestety nie wziela sie z nikad.