P🤬lą mnie też żydzi, w dupie mam ilu ich zginęło, bo to po prostu nie mój naród, a ja nie będę przejmował się całym światem - ale wśród tych wymordowanych byli żydzi POLSKIEGO pochodzenia. Którzy mieszkali tu z rodzinami od kilkudziesięciu a może i setek lat. Ludzie, których znali moi przodkowie.
No dobra, zgodzę się, że radykalizm jest zły (nie tylko mowa o islamie,katoholicy mieli swoje mordowanie na krucjatach czy stosach). Ale nie można zaczynać od ludobójstwa, bo to jest najłatwiejsze dla twardogłowych. Tak samo sfrustrowani są biedni biali czy biedni murzyni. To właśnie bieda jest tym czynnikiem.
Dla żydów, nawet tych polskiego pochodzenia sprawą pierwszorzędną jest honor izraela i pieniądze..
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Nie dziwię się, że go wielbili. Gdyby w Polsce pojawił się polityk, który obiecałby "zająć się" żydami, cz🤬chami, arabami, pedałami i inną zarazą to też bym takiego wielbił.