Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To tak dla ciekawskich zjawisko "zasysania" barszczu które podobno działa wbrew" prawą fizyki nazwy się "podciąganiem kapilarnym. Zjawisko to jest mocno związane z siłami kapilarnymi które to są zależne od ilości oraz średnicą porów efektywnych w materiale. Im średnica takiego poru jest mniejsza tym większa działa siła kapilarna która tym samym wyżej podciąga nasz płyn.
To tak w wielkim skrócie.