Jakoś wole Żydów niż kozojebców arabów :/ po za tym k🤬a bez jaj żydzi walczą tylko z nimi a szmodruchy z całym cywilizowanym światem sie nap🤬lają.
Flypho za chwile ktoś ci odpisze, że ... islam to religia pokoju i dobrobytu a iran, arabia saudyjska, jemen, omen i inne to cudowne krainy mlekiem i ropą płynące.
Ja p🤬le.![]()
Przede wszystkim w Iranie mieszkają nie araby, a Persowie.
Cywilizacja w c🤬j i jeszcze trochę starsza i bogatsza w kulturę od naszej, Europejskiej.
Ja p🤬le. x2![]()
Islam jest niejednorodną religią. W Iranie dominują szyici, nie tak ortodoksyjni jak chociażby wyznawcy sunnizmu czy charydżyzmu. (Są pop🤬leńcy, ale są też normalni ludzie, których, żeby było śmieszniej jest więcej)
To tak jakbyś wrzucił do jednego worka żydów, katolików, protestantów, anglikanów, prawosławnych i c🤬j wie czego tam jeszcze.
Wrzucanie do jednego worka Arabii Saudyjskiej, Iraku, Afganistanu z Iranem to tak jak zakwalifikowanie wszystkich Europejskich państw w jedno. "A bo gdzieś tam leżą razem, obok siebie"
Eksperci k🤬a jego mać.
Karl_Myszkin@: rozmowa od początku do końca dotyczy iranu, muslimy we Francji i na wyspach to jest temat na inną rozmowę. P🤬lisz głupoty a nie rozumiesz tematu.
Flypho ocenia sprawę na poziomie klas 1-3 podstawówki ale gimbusów się czepia. A Karl_Myszkin jest tak zaślepiony nienawiścią do muzułmanów że zabrania im żyć we własnym kraju. Nie będę was nawet uświadamiał na czym polega problem bo jesteście kompletnymi ignorantami, a czy ktoś lubi muslimów czy nie, tutaj to niema znaczenia.
No dobra. To uświadom mi tym lewackim bełkotem jakim prawem muzułmanie zabrali Kosowo i na czym polega ich problem.
Jakoś wole Żydów niż kozojebców arabów :/ po za tym k🤬a bez jaj żydzi walczą tylko z nimi a szmodruchy z całym cywilizowanym światem sie nap🤬lają.
A zrozumieć trzeba jedno że państwa arabskie puki co kontrolować można jedynie za pomocą brutalnej siły.
Saddam Hussein właśnie za pomocą ciężkiej ręki trzymał za ryj tych wszystkich wsioków w osranych kapciach a USA nie potrafi sobie poradzić bo są zbyt humanitarni.
A na Litwie Bałtowie a nie Słowianie i co z tego skoro cywilizacyjnie są bardzo zliżone i nie widać szczególnej różnicy w zachowaniach społecznych.
Co- prócz ST- mają wspólnego Żydzi z Chrześcijanami? Przecież to zgoła inna (choć z niektórymi wspólnymi elementami) kultura.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale katolików, protestantów, prawosławnych i anglikanów wrzuca się do wora zwanego chrześcijaństwo a szyitów, sunnitów i charydżytów .
A Ty nieumiejętnie mieszasz pojęcia kultury i religii. To pierwsze jest nadrzędne i charakterystyczne dla każdej nacji. To drugie jest tylko elementem pierwszego.Ty jesteś za to ekspertem- od p🤬lenia farmazonów.
Zastanawiam się czy Żydzi nie narobili już więcej szkód na tej ziemi niż al-kaida. Wykorzystywanie białego fosforu do zabijania palestyńskich cywili. Obozy dla palestyńczyków. Podżeganie do wojny wpierw Irak 2003 teraz Iran. Te sk🤬ysyny bez napletów co rusz robią jakieś j🤬e naloty na cywilów, a plują się jacy to oni biedni itd. Posiadają ok 200 głowic nuklearnych, i oni mogą ale Iran już nie. Szczerze bardziej czuje się zagrożony ze strony Izraela niż ze strony Iranu. Jestem za tym aby zbombardować Izrael zaatakować go i okupować już na zawsze. Świat byłby lepszy w tedy i bezpieczniejszy. Nim się obejrzymy wezmą się i za nas... J🤬 Izrael! za to że nie przestrzega żadnych konwencji, żadnych zasad i za te wszystkie krzywdy i zbrodnie które wyrządził światu. To państwo powinno zniknąć z powierzchni świata jak III rzesza.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866