podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<ja to tak się zastanawiam z tymi żydami i ich roszczeniami. Przed wojną to nasza granica wyglądała z deka inaczej. To nie jest tak że połowa ich roszczeń dotyczy: Litwy, Rosji, Białorusi, Ukrainy, Słowacji i chyba kawałka Rumunii? Co to się do nas doj🤬o?
PS Łódź możemy im oddać, nikt nie będzie protestował
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.to była taka scenka historyczno-dydaktyczna z izraela jak to uciekający przed niewinnymi hitlerowcami biedni żydzi napotkali karmionego złym mlekiem polaka
Z całej licznej rodziny Holocaust przeżył – dzięki pomocy Polaków – tylko on i jego matka. Ojca Grynberga – Abrama – zabił polski chłop, któremu ten oddał na przechowanie dwie krowy.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?ja to tak się zastanawiam z tymi żydami i ich roszczeniami. Przed wojną to nasza granica wyglądała z deka inaczej. To nie jest tak że połowa ich roszczeń dotyczy: Litwy, Rosji, Białorusi, Ukrainy, Słowacji i chyba kawałka Rumunii? Co to się do nas doj🤬o?
Polacy mordowali, wydawali Żydów Niemcom z niskich pobudek - głównie z chęci zysku. Dlatego słowa Isreala Katza o polskim wrodzonym antysemityzmie uważam za kłamliwe
Polacy mordowali, wydawali Żydów Niemcom z niskich pobudek - głównie z chęci zysku. Dlatego słowa Isreala Katza o polskim wrodzonym antysemityzmie uważam za kłamliwe
I krótki fragment z H. Grynberga
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866