Wysłany:
2014-01-13, 13:25
, ID:
2846927
15
Zgłoś
Dlatego ja nie mam takich poj🤬ych "znajomych" na tym portalu których raz w życiu widziałem i wysyłam zapro, ba nie mam nawet takich z którymi widuję się kilka razy w miesiącu, wielu ludzi z grupy na studiach z którymi gadam co jakieś 2 dni bo to są osoby które nie są mi tam potrzebne. C🤬j mnie strzela jak widzę te nastolatki które raz mnie widzą przelotnie powiedzą cześć i pójdą w c🤬j a na drugi dzień mam zaproszenie, wchodzisz na profil takiego pokemona a tam 1k przyjebów z których mało kogo naprawdę zna. Jakieś 2 lata temu powyjebywałem połowę takich którzy spamowali wiecznie tablicę jakimiś kwejkami i bestami, obecnie mam ~150 ludzi z którymi gadam i widuję się co jakiś czas, praktycznie wszystkich "znajomych" z gimnazjów i innych bzdetów wyj🤬em bo zapewne nigdy nie spotkam, a nawet jeśli to jestem pewny że nie powiedzieliby mi na ulicy cześć.
Ale każdemu ten portal do czego innego służy, jedni się lansują wśród gimbazy a inni wykorzystują w wyższych celach (dzielenie się notatkami i takie tam). Dobrze że są ludzie którym dzisiejsze czasy nie wyprały jeszcze mózgów.