Powtarzasz bełkot kato prawackich oszołomów. Jestem katolikiem tak długo, aż nie zostanę ekskomunikowany, albo nie dokonam apostazji. To są wasze zasady, nie ja to wymyśliłem.
i uwaga! zwiecha dla betonu: NIE PRAKTYKUJĘ! bo mam w dupie te zabobony i wyciąganie kasy z ciemnogrodu. i co mi zrobisz? Wierzę w Boga ale nie wierzę w kościół katolicki. fatal error 404?
Podziel się z nami informacją, skąd wziąłeś takie rewelacje. Bardzo chciałbym to wiedzieć i poznać więcej szczegółów.
Edukację seksualną w W. Brytanii wprowadzono właśnie z powodu wysokiej ilości ciąż nieletnich. Nic to nie dało, odsetek ciężarnych nastolatek jest wciąż najwyższy w Europie. Za to w Szwecji najniższy, a tam też jest edukacja seksualna.
Jaki z tego wniosek? Ano, że Brytole robią ją źle, a Szwedzi dobrze. A nie, że sama w sobie jest złem.
I jeszcze jedno: wiesz, w której grupie etnicznej w Szwecji jest najwięcej ciąż u nieletnich? Wśród arabskich emigrantów, których konserwatywni rodzice nie pozwalają córkom uczestniczyć w tych zajęciach. Wnioski wyciągnij sam, jeśli potrafisz.
Edukacja seksualna to wg ciebie pedofilia??? Dzwonili ze średniowiecznego ciemnogrodu, pytali kiedy wrócisz.
No właśnie komentujący prześcigają się w pokazywaniu, który jest bardziej twardy i konserwatywny, a nie zajarzyli prostej sprawy. To ciężarówka środowisk, które nie chcą edukacji seksualnej dzieci, by móc dalej nimi manipulować i je wykorzystywać. Cała idea jest ośmieszana różnymi przypadkami z zachodu, gdzie na takie zajęcia sprowadzają faktycznie jakichś wariatów. Ale sama idea jest szczytna...
A ja bym zaj🤬 takiemu, który zaj🤬by kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka sk🤬ysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.
podpis użytkownika
Ola gringoI to w miejscu gdzie Basię autobusem powiozło.
To jest wolność słowa według lewaków ..... Jak oni to jest git a jak jesteś przeciwko i masz jakieś ale to zaraz muszą cię zniszczyć zaj🤬 it
Smutna prawda jest taka że gdyby ten bus był obklejony w tęczowe barwy to za takie agresywne zachowanie prawacy wyłapali by po 3 lata bezwzględnego. Jak ta studentka za teczową torebkę za 15 ziko.
Jeśli dla moich dzieci miałbym wybierać miedzy tęczową edukacją seksualną a kościelną zmową milczenia o seksie to już wole to drugie.
Dziecko prędzej czy później samo dojrzeje do ciekawości cielesności, wtedy powinni reagować rodzice i w prosty sposów dziecku wytłumaczyć. Tak k🤬a w prosty sposób bo seks jest prosty. Ale to właśnie lewica go komplikuje wp🤬lając w to 64 płcie, wybór tożsamości płciowej, fetysze, trans ludzi, lgbt, dewiacje i inne rzeczy.
Pytanie retoryczne dla tęczowych: Dlaczego środowiska lgbt hejtują i zastraszają osoby po trans przemianie które jak dojrzały to zrozumiały że decyzja w młodym wieku o zmianie płci była pochopna i zrujnowała im życie? Dlaczego zamiast wsparcia to szczujecie na nich żeby były cicho?
A ja bym zaj🤬 takiemu, który zaj🤬by kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka sk🤬ysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.